Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Conținut medical în care puteți avea încredere

Conținutul medical al Lentiamo.ro este controlat și tratat de către medici oftalmologi și profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, ne asigurăm că informațiile pe care le furnizăm sunt întotdeauna obiective, fiabile și actualizate.

Vojtěch Brtinský
Vojtěch Brtinský
Optometrist
Vojtěch face parte din echipa de experți medicali Lentiamo. Ca optometrist calificat, el joacă un rol major în crearea textelor noastre medicale. Aflați mai multe despre activitatea lui Vojtech și domeniile sale de expertiză.

Care sunt sarcinile optometristului nostru Vojtěch?

Vojtěch este specializat în aplicarea lentilelor de contact și dedică o atenție specială clienților noștri și confortului ochilor. În trecut, a lucrat împreună cu mai mulți medici și a efectuat măsurători complexe ale ochilor. Astfel, echipa noastră de optometriști are un membru cu experiență în oftalmologie.

Cum susține Vojtěch crearea conținutului nostru medical?

Cu experiența sa în oftalmologie, Vojtěch este un contact perfect pentru echipa noastră editorială. El ajută semnificativ la dezvoltarea subiectelor despre lentilele de contact și susține cercetarea și corectarea blogului nostru științific și a articolelor din glosar. Dar el nu este doar un mare ajutor în crearea de texte medicale. Când vine vorba de moda ochelarilor, tânărul optometrist este, de asemenea, întotdeauna cu un pas înaintea tendințelor actuale și este fascinat de stilurile viitoare.

Înapoi