4,8 Evaluare

Autentificare
Eliška Malinová, Bc.

Eliška Malinová, Bc.

Optometrist

Faceți cunoștință cu Eliška, un membru foarte priceput al echipei optice Lentiamo! În calitate de manager al magazinului de optică din Praga și șefă a opticienilor, ea joacă un rol cheie atât în partea de management, cât și în cea medicală aici la Lentiamo. Principalele sale atribuții includ:

  • Gestionarea magazinului de optică din Praga
  • Supervizarea aspectului comercial al optometriei
  • Revizuirea conținutului medical online pentru acuratețe

Principalele contribuții ale lui Eliška la conținutul Lentiamo:

În calitate de optometrist licențiat, Eliška este responsabilă pentru orice cercetare ulterioară necesară și pentru revizuirea conținutului nostru medical. Ea ghidează cu pricepere echipa noastră în ceea ce privește acuratețea sfaturilor noastre medicale și a subiectelor pe care le abordăm.

Studii, specializări și experiență profesională:

Diploma obținută de Eliška la Universitatea Tehnică din Cehia și experiența în cadrul diviziei de îngrijire a ochilor a companiei Alcon Pharmaceuticals i-au oferit o experiență bogată în diverse domenii ale optometriei..

Ea este specializată în evaluarea adaptării lentilelor și este expertă în aplicarea și îngrijirea lentilelor de contact. Eliška și-a făcut o misiune din a ajuta clienții noștri să găsească cea mai bună modalitate de a-și corecta vederea și de a purta și utiliza cu succes lentilele de contact. Dacă avem întrebări despre lentilele de contact, Eliška este expertul nostru de încredere.

Interese profesionale:

Interesul Eliškăi pentru moda și inovațiile în materie de ochelari o obligă să se țină la curent cu tendințele actuale. În plus, îi place să învețe și continuă să se instruiască pentru a se dezvolta în domeniul optometriei..

Care sunt aspectele ei preferate în ceea ce privește munca la Lentiamo?

“Echipa mea - am prieteni în loc de colegi. Îmi place, de asemenea, posibilitatea de a avea oportunități interesante - de exemplu, am gestionat un proiect al liniei de ochelari proprii Lentiamo.”

Vrei să știi mai multe despre Eliška?

Înapoi