Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Conținut medical în care puteți avea încredere

Conținutul medical al Lentiamo.ro este controlat și tratat de către medici oftalmologi și profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, ne asigurăm că informațiile pe care le furnizăm sunt întotdeauna obiective, fiabile și actualizate.

Anna Sucha
Anna Sucha
Optometrist

Anna este un optometrist licențiat în cadrul Lentiamo și membru al echipei noastre de opticieni, cu mai mult de 4 ani de experiență în refractia oculară.

Ea ne îmbogățește continuu pe noi și pe clienții noștri cu cunoștințele și experiența ei în domeniul oftalmologiei.

Ce rol joacă Anna în crearea conținutului nostru medical?

Deși Anna nu scrie conținutul (care este realizat de unul dintre editorii noștri), ea joacă un rol important în evaluarea informațiilor medicale și în asigurarea faptului că fiecare conținut pe care îl publicăm este justificat științific.

Sarcinile ei principale sunt să

  • dezvolte idei interesante de subiect
  • informeze autorii noștri despre probleme optice complexe
  • și să verifice exactitatea conținutului nostru.

Mai mult, Anna este responsabilă pentru executarea refracțiilor oculare în magazinul nostru de optică. Este o profesionistă când vine vorba de utilizarea celor mai noi tehnologii de îngrijire a ochilor. În fiecare zi, Anna ne sfătuiește clienții cu privire la utilizarea lentilelor de contact și îi informează despre bolile ochilor și îngrijirea potrivită pentru lentilele de contact și ochelari.

Înapoi