Bucurați-vă de livrare gratuită până pe 28 mai - se aplică tuturor comenzilor de lentile de contact și/ sau ochelari de soare!

Retailer European 16 țări din Europa

Autentificare

Alegeți dintre cele mai populare articole gratuite! Până pe 3 Ianuarie.

Dragi clienți Lentiamo,

Din zecile de cadouri pe care le oferim gratuit la cumpărăturile pe tot parcursul anului, le-am ales acum pe cele mai populare. Pe care îl veți alege de data aceasta?

Iată cele mai populare cadouri. Alegeți unul
  • Zero-Seven Refreshing 120 ml – soluție pentru îngrijirea de zi cu zi. Creează un strat de umiditate între lentilele de contact și ochi, care protejează împotriva iritării timp de până la 15 ore.
  • Max OptiFresh 30 ml – vacanța de iarnă a durat mai mult decât te-ai așteptat și ai epuizat picături pentruochi? Nu se va repeta cu aceste picături – ambalajul este foarte mare. Cel mai mare pe piață, de fapt. Și acum și gratuit.
  • Suport pentru geantă – nu o oferim spre vânzare, o puteți obține doar ca un cadou care este la mare cerere în timpul iernii. Cine ar vrea să-și pună geanta pe o podea murdară, nu?
Adaugă gratuit cadoul ales la cumpărături

Oferim cadouri practice până la data de 3 Ianuarie și avem doar unul pentru fiecare client: chiar dacă se efectuează mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau suportul pentru geantă de mână, vor fi adăugate doar la prima achiziție.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii