4,8 Evaluare

Autentificare

Ce este acidul hialuronic și cum ne ajută sănătatea

Ce este acidul hialuronic

În ultima vreme s-a vorbit mult despre acidul hialuronic. Te-ai întrebat vreodată ce este și ce poate face acidul hialuronic? Află împreună cu noi de ce este un aliat important nu doar pentru sănătatea, ci și pentru frumusețea noastră.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic sau hialuronatul de sodiu este o substanță produsă în mod natural de organismul nostru și este una dintre principalele componente ale țesutului nostru conjunctiv. Acesta asigură hidratarea țesuturilor, protejându-le în același timp. Cu toate acestea, concentrația sa în țesutul conjunctiv al pielii tinde să scadă odată cu procesul de îmbătrânire (acesta este momentul în care încep să apară ridurile și liniile de expresie!). Fiind o moleculă produsă în mod natural de organismul nostru, nu are contraindicații sau efecte secundare. Acesta este motivul pentru care, în zilele noastre, este unul dintre cele mai populare ingrediente-cheie nu numai în farmacologie, ci și în multe produse cosmetice.

Ce face acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este cu adevărat un "mic ajutor" minunat! Acesta permite țesuturilor noastre să își mențină nuanța, ajută la fixarea și reținerea apei, asigură menținerea hidratării pielii și contribuie, de asemenea, la sănătatea ochilor noștri.Ce face acidul hialuronic

Datorită proprietăților sale speciale, hialuronatul de sodiu ajută la menținerea filmului lacrimal și asigură protecția și lubrifierea optimă a ochiului. În plus, acidul hialuronic asigură ochilor noștri și un minim de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic?

 • ajută la menținerea sănătății, tinereții și hidratării pielii
 • contribuie la mobilitatea și lubrifierea articulațiilor
 • ajută la menținerea mobilității și la menținerea articulațiilor sănătoase
 • contribuie la procesele de vindecare a cicatricilor și de regenerare a țesuturilor
 • menține ochiul lubrifiat și protejat

Din aceste motive, experții noștri Lentiamo sugerează adesea utilizarea picăturilor pentru ochi cu acid hialuronic pentru a vă menține ochii bine hidratați și sănătoși. Deși produsele care conțin acid hialuronic pot fi folosite la orice vârstă, acestea sunt recomandate în special pentru persoanele de peste 50 de ani, deoarece compensează scăderea naturală a producției de moleculă care apare odată cu vârsta.

Cum acționează picăturile pentru ochi cu hialuronat de sodiu?

Picăturile pentru ochi cu hialuronat de sodiu sau acid hialuronic sunt utilizate frecvent în oftalmologie datorită proprietăților uimitoare enumerate mai sus. S-a demonstrat că picăturile pentru ochi care conțin acid hialuronic reduc simptomele de ochi uscat și îmbunătățesc sănătatea generală a ochilor, deoarece ajută la reținerea umidității, oferind un confort deosebit și de lungă durată.

Cum acționează picăturile pentru ochi cu hialuronat de sodiu

Este un produs deosebit de util pentru purtătorii de lentile de contact, deoarece oferă, de asemenea, o ușurare a stresului mecanic cauzat de lentilele de contact.

Care sunt cele mai bune picături oftalmice cu hialuronat de sodiu?

La Lentiamo vei găsi unele dintre cele mai bune picături pentru ochi cu acid hialuronic pe care le poți folosi și în timp ce porți lentile de contact! Descoperă-le acum:

Comentarii Adăugați o întrebare

 • Pacurar D.

  Oare hialuronatul de sodiu picaturi oftalmice pot da usoare tulburari de ritm cardiac?

  Răspundeți
  • Cristiana
   Lentiamo.ro

   Buna ziua,

   Acest efect secundar nu este mentionat pe prospectul produselor de acest tip. In foarte rare cazuri, usoare iritatii oculare.
   Va recomandam insa sa nu utilizati decat picaturi oftalmice prescrise de catre medicul Dvs.

   Multa sanatate

   Răspundeți

*Câmpuri obligatorii