Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Cadouri gratuite: dimensiuni mici, rezultate mari! Le puteți avea gratuit până la 10 aprilie

Dragi Lentiamici,

Dimensiuni mici, rezultate mari – cadouri noi, speciale, garantate pentru a face față tuturor nevoilor dvs! Lentile de contact confortabile la sfârșitul zilei, lacrimi artificiale pentru ochi, o liniște și pace dacă este necesar. Care dintre ele veți alege? Oferta este valabilă până la data de 10 aprilie.Iată și cadourile voastre:
  • Biotrue Multi-Purpose 60 ml cu suport – compoziție similară lacrimilor, această soluție oferă calitati superioare de hidratare.
  • Max OptiFresh 10 ml – picături oftalmice cu acțiune rapidă. Ușor de folosit cu lentile. Pot fi utilizate timp de 30 de zile după deschidere.
  • Dopuri de urechi cu un design original – toată lumea are nevoie uneori de pace și liniște. Seturile de urechi cu un design original vor proteja contra zgomotelor din jur cu 35 de decibeli
Ați ales? Adăugați gratuit produsul ales coșului de cumpărături.

Alegeți un cadou

Valabil doar 6 zile

Oferta specială se încheie la 10 aprilie. Chiar dacă sunt făcute mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau dopurile pentru urechi vor fi adăugate numai la prima achiziție, câte un cadou pentru fiecare Lentiamic.

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!