Autentificare

Zombie White Lentile cu dioptrie pentru Halloween

Este acel moment al anului în care toată lumea este în căutarea lentilelor preferate pentru Halloween și știm că ar putea fi dificil să gasiți lentilele Zombie cu dioptrie, dar nu este imposibil.

Crazy contacts care vă acoperă ochiul, vor face ca vederea dvs să nu mai fie la fel de clară, astfel încât nu este recomandat să conduceți în timp ce le purtați. Deci fie le dați jos, fie chemați un taxi pentru a ajunge acasă.

Acum, alegeți o pereche dintre aceste lentile cu sau fără dioprielentile Zombie Sunt disponibile cu dioptrii de la 0 la –6.00.

Zombie LentileInspirate din amintirile noastre din copilărie despre filmele de groază, lentilele Zombie White sunt cele mai bune.

Te fac să te arăti ca și când ai fi mort. Aproape ca Dracula care s-a trezit și a supt tot sângele din corpul tău.

Interesant.

I-am văzut pe toți. Zombie, cadavre de mirese, vampiri, chiar și Samara Morgan din"The Ring".

Dar lentilele de contact Zombie White nu sunt doar o idee pentru Halloween. Poți să le porți la petreceri la care mergi costumat, când joci intr-o piesă de teatru sau când ai ședințe foto; aceste lentile de contact pot fi purtate pana la 1 an.

Dacă de obicei purtați lentile de contact cu dioptrie și nu le găsiți în varianta de Halloween, nu folosiți lentile fară dioprie. Vederea ar putea fi afectată și ochiul ar putea suferi leziuni.

Acum că esti gata, du-te și distrează-te.

Nu uita să împărtășești cu noi pe Instagram cele mai bune costume de Halloween la #lentiamo

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Cele mai bine vândute produse