Autentificare

5 sfaturi pentru vouchere cadou DIY celor dragi

/

Scris de Maria Chiara Tarsia pe 9. 6. 2022

 

Voucherele online au devenit unul dintre cadourile de top în ultimii ani, și  nu e de mirare - achiziționarea lor este foarte ușoară, beneficiarul putând să le convertească în orice produs dorește. Nu mai există retururi sau schimburi online sau în magazin! Bineînțeles, voucherul Lentiamo îndeplinește toate criteriile pentru un cadou minunat, așa că obține-l acum pentru tine sau pentru persoana iubită!

Un voucher cadou ca niciunul altul

Adevărul este că voucherele cadou pot fi un pic cam banale. De aceea, ți-am pregătit 5 sfaturi DYI pentru a le îmbunătăți! Un cadou personal cu efort minim, oferit acum în format digital pentru a contribui la protecția mediului. Așadar, cum faci să primești unul? Continuă să citești!

1. Cumpără un voucher cadou Lentiamo de valoarea aleasă

2. Trimite-l la adresa ta de e-mail

3. Scrie codul primit pe voucherul pe care l-ai creat

 

1. Fă-l distractiv

Te aștepți ca persoana iubită să folosească voucherul pentru a cumpăra ochelari? Confirmă-i alegerea prin includerea unei mici diagrame de verificare a vederii (numită "diagramă Snellen", pentru toți cei pasionați de Wikipedia) pe partea din față. Pe cealaltă poți adăuga o notă personală, codul voucherului din e-mail și cadoul este gata!

2. Pentru cititori

Destinatarul folosește ochelari de citit? Creează un voucher care să valorifice pasiunea lui pentru lectură! Ai nevoie doar de o revistă sau o carte veche pentru a realiza acest lucru - trebuie să pliezi un plic mic din pagini, apoi pune în el un bilet scris de mână indicând codul voucherului. Alternativ, de ce nu să nu creezi un colaj personalizat de imagini din reviste, adăugând codul voucherului pe verso - posibilitățile sunt nelimitate.

3. Piatră, hârtie, foarfecă

Ești o persoană creativă care nu se teme de DIY mai complicat? Optează pentru un decupaj de ochelari! Vei avea nevoie de hârtie groasă, markere colorate, foarfece și puțină răbdare! Decupează și fă o copie din hârtie a cadoului tău, scriind codul voucherului în interiorul ochelarilor!

4. Lasă copiii să te ajute

Copiii sunt o sursă nesfârșită de idei grozave și de entuziasm nemijlocit. Lasă-i să preia controlul! Un voucher original și drăguț este mult mai simplu de a-l face împreună cu mame, tați și bunici fericiți - doar nu lăsa sclipiciul la îndemână!

5. Inspiră-te online

Dacă încă mai cauți sfaturi, internetul este prietenul tău. Online, poți găsi o varietate imensă de sfaturi despre vouchere DIY, dar și multe pagini web care te ajută să-ți creezi propriul voucher; adaugă codul Lentiamo și voila! Așadar, să începem!


 

Încă nu ești sigur dacă voucherul cadou Lentiamo se potrivește nevoilor tale? Aruncă o privire la selecția noastră largă de ochelari de vedere, de soare și lentile de contact la prețuri avantajoase... și te vei asigura.


 

 

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse