Autentificare

Vă veți simți minunat aici!

Ne schimbăm și noi odată cu timpul: continuăm să îmbunătățim mereu magazinul nostru online, iar Serviciul Clienți urmărește tot ce se întâmplă pe piață în lume, încearcă să motiveze clienții să ne vorbească despre experiențele lor și să ne lase un feedback sau participă la cursuri de specialitate.

Chiar zilele acestea participăm pentru prima oară la cea mai mare competiție e-commerce dintre magazinele online din România care va desemna pe cel mai bun la final; pumnii strânși echipei noastre delegate la summit-ul GPeC.

Vă spuneam că ne-am relocat. Da, recent ne-am mutat într-un loc nou și am vrea să împărtășim această bucurie a noastră cu voi!

Design-ul oficiului nostru este minimalist – forme simple și necomplicate, culori completate de ilustrații tematici pe pereți. Combinația de lemn, plante și multă lumină naturală ne ajută să rămânem pozitivi și relaxați pe toată durata zilei. Birourile noastre sunt amenajate modern – cu aerisire perfectă, simple, dar foarte primitoare și confortabile.Pentru că fiecare dintre noi are nevoie de o pauză, avem și un loc special pentru relaxare, care într-adevăr te invită să stai jos câteva clipe, să-ți închizi ochii și să te relaxezi. Dar totul cu o anumită limită! Este minunat să lucrezi într-o atmosferă în care nu te stresezi, ci te inspiră și te ajutăă să lucrezi proactiv. Chiar are efect asupra noastră!Ca să ne înviorăm și să ne încărcăm cu mai multă bună dispoziție, luăm prânzul împreună într-un loc plăcut.

Vă place casa noastră nouă? Nouă da!

Sperăm că acesta va fi un alt motiv important pentru care să vreți ca talentul și potențialul să vă fie descoperit tocmai aici, într-o echipă dinamică și prietenoasă, în aceste birouri noi unde vă veți simți absolut minunat!


Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook, Instagram, Twitter sau Pinterest.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse