Ochelari de soare - cu reduceri de până la 40%

Autentificare

Care sunt tipurile de soluții și cum să le utilizați.

Sunteți deja un purtător de lentile de contact, o mulțime de lucruri fac, probabil, mai mult sens acum pentru dumneavoastră. Știți ce lentilele de contact vă sunt potrivite, ați ales și un suport drăguț lentilelor dvs, dar, o Doamne, cine ar putea înțelege care ar fi soluția potrivită când pe piață sunt disponibile atât de multe tipuri? Există informații care v-ar putea servi drept punct de reper, dar dacă nu sunteți sigur, pur și simplu, consultați un optician sau contactați vânzătorul lentilelor dvs. Doar dacă nu purtați lentile de contact zilnice, folosirea unei soluții este o necesitate. Este important să vă alegeți o soluție care se va potrivi nu numai lentilelor de contact, ci și ochilor.

O opțiune ar fi soluțiile pe bază de peroxid fără conservanți, cum ar fi AO Sept Hydraglyde care se bazează pe principiul reacției chimice a apei oxigenate; în timpul reacției, depozitele proteice, praful și alte resturi sunt îndepărtate de pe lentilele de contact care sunt apoi complet curățate după câteva ore de reacție chimică. În același timp, lentilele sunt hidratate pentru a oferi un plus de confort purtării. Întotdeauna asigurați-vă că soluția ce nu a fost încă neutralizată nu vine în contact direct cu ochii!

Un grup semnificativ este reprezentat de soluțiile universale, cum ar fi Renu MultiPlus, OptiFree, Options Multi, Aqua Solocare, Optosoak sau Biotrue . Biotrue este o soluție nou dezvoltată de la Bausch & Lomb care creează același mediu natural ce poate fi găsit și în ochii dvs. Nu numai că dezinfectează și curăță dar si conservă lentilele de contact, oferind în același timp un un pH similar lacrimilor naturale sănătoase. Soluția oferă, de asemenea, hidratare pe termen lung datorită acelorași componente de lubrifiere, ce pot fi găsite în ochiul uman și păstrează proteinele ​​active care protejeaza ochii de bacterii.

Atunci când puneți lentilele de contact în suportul lor special aveți mereu grijă să adăugați suficientă soluție astfel încât lentilele să fie complet îmbibate în aceasta. Deasemenea este indicat să vă asigurați un stoc suplimentar, o soluție în plus pe care să o folosiți la nevoie. Nu încercați să economisi bani pe o soluție, vederea voastră depinde de deciziile voastre. Nu uitați că cele mai multe memorii adunate în viața dumneavoastră sunt cele vizuale.

Din fericire, există o mulțime de mărimi pentru ambalajele soluțiilor din care puteți alege, de la 60 la 120 de ml, soluții ideale călătoriilor, până la cele de mărimi mai mari, 240–360 de ml pentru a avea în dulapul de acasă. Pachete mici sunt, de asemenea, utile atunci când încercați să vă dați seama care soluție este cea mai potrivită pentru dumneavoastră – nu subestimați cât de importantă este alegerea potrivită. În cazul în care o lentilă nu este îngrijită adecvat, sedimente se pot colecta pe suprafața lor iar acestea pot provoca iritații oculare sau s-ar putea ajunge chiar la infecție bacteriană. Ar trebui să fim recunoscători că putem folosi lentile de contact moi, de calitate, cu mai multe soluții, fără a fi nevoie să le fierbem așa cum obișnuiau generațiile anterioare.

☺ Long live solutions! ☺

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse