10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Fac lentilele de contact colorate rău ochilor?

Probabil că ai auzit zvonuri sau ai văzut pe internet că lentilele de contact colorate sunt rele pentru tine. Dar este acest lucru adevărat sau fals? Noi,la Lentiamo, vom explica în detaliu cum să cumperi lentile de contact colorate pentru tine însuți sau ca parte a unui costum pentru copiii tăi.

Vrei să știi toate detaliile? În calitate de lider în domeniul opticii online, misiunea noastră este de a ne asigura că clienții noștri folosesc produsele de îngrijire a ochilor în mod responsabil. Să ne gândim dacă lentilele de contact colorate sunt sau nu cu adevărat nocive pentru tine.

Ce se întâmplă dacă porți lentile de contact colorate?

Atunci când folosești orice produs care intră în contact direct cu ochiul, cum este cazul aici, trebuie să verifici calitatea acestuia. Nu trebuie uitat că aceasta este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului și că orice utilizare necorespunzătoare ar putea provoca probleme oculare, cum ar fi eroziuni ale corneei.

Frecvent să vedem lentile de contact colorate pentru copii concepute pentru sărbători precum Halloween. Acestea sunt, de obicei, pentru utilizare ocazională, deoarece singurul lor scop este de a fi folosite la un anumit moment și apoi aruncate după câteva ore. La Lentiamo, insistăm asupra verificării calității acestora și a materialelor de fabricație. În cazul în care acestea nu pot fi identificate, putem confirma că lentilele de contact colorate sunt dăunătoare pentru ochi.

lentila de contact de culoare verde

Sfaturi generale despre lentilele de contact colorate

Ca urmare a cazurilor pe care le-am descris și a altor cazuri situații similare, lentilele de contact colorate tind să genereze opinii destul de negative de la mulți profesioniști din sectorul sănătății oculare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece există multe unități care vând lentile de contact colorate fără o autorizație corespunzătoare și fără a oferi informații despre precauțiile necesare.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că toate lentilele de contact colorate sunt rele. Putem face cu ușurință câteva cercetări atât în magazinele fizice, cât și în cele online și vom vedea că există lentile de contact colorate cu prescripție medicală a căror utilizare este recomandată, deoarece îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sunt aprobate de Uniunea Europeană.

Din fericire pentru tine, avem vești bune. Nu cauta mai departe de site-ul nostru pentru lentile de contact colorate de calitate. Atunci când navighezi în magazinul nostru online, vei putea găsi diverse opțiuni de la producători respectați, cum ar fi Alcon, Bausch & Lomb or ColourVUE, printre multe altele.

În concluzie, lentilele de contact colorate sunt rele dacă și când sănătatea ochilor noștri sau a copiilor dumneavoastră ar putea fi compromisă. Este foarte important să verificăm întotdeauna dacă produsele pe care le cumpărăm sunt de bună calitate înainte de a ne face rău. La fel ca în orice altceva, ieftinul este scump în cele din urmă, iar noi nu vrem ca acest lucru să se întâmple.

Oferă-le ochilor tăi o nouă nuanță cu lentilele de contact colorate Lentiamo

Acum că am lămurit zvonurile cu privire la faptul dacă lentile de contact colorate sunt rele pentru tine, dorim să-ți propunem o ofertă care nu te va costa prea mult și nu te va pune nici în pericol either. La Lentiamo, avem produse cu până la 50% mai ieftine în comparație cu opticienii obișnuiți, deoarece credem că îngrijirea ochilor nu ar trebui să fie considerată un lux.

Uită de costurile suplimentare inutile pe care le întâmpini în orice alt magazin. Noi suntem dovada clară că se pot cumpăra lentile de contact colorate de marcă de calitate la un preț accesibil.

De asemenea, dacă ai nevoie de alte articole din gama noastră de îngrijire a ochilor, îți recomandăm să îți umpli coșul de cumpărături cu tot ceea ce vei folosi în curând, deoarece transport gratuit la comenzi mai mari de 199 Lei Cu Lentiamo, lentilele de contact colorate nu sunt niciodată un lucru rău!

 

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse