Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Sfaturi pentru cumpărături ca un profesionist de Black Friday

Cui nu-i place Black Friday? Reduceri mari la articolele dvs. preferate, cum ar fi un televizor nou de care probabil că nici nu aveți nevoie, o nouă pereche de pantofi strălucitori sau poate să vă răsfățați cu un telefon nou (telefonul vechi este cam obosit, nu?).

Pregătiți-vă, deoarece este foarte simplu să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie într-adevăr să cumpărați.

Sfaturi pentru cumpărături ca un profesionist

 • 1. Faceți o listă

Faceți o listă în avans cu privire la lucrurile pe care trebuie să le cumpărați cu adevărat. Nu mergeți pur și simplu la acel magazin sau pe site și începeți să căutați. Veți ajunge cel mai probabil să cumpărați câteva lucruri de care nu aveți nevoie.

Cumpărarea unui nou prăjitor de pâine de care nici măcar nu aveți nevoie, plătind 100 de Lei în loc de 200 Lei nu economisește, ci doar aruncă pe geam 100 Lei.

 • 2. Stabiliți-vă un buget

Este bine să vă pregătiți o listă de cumparaturi dar, dacă nu aveți stabilit un buget, veți ajunge cel mai probabil să cheltuiți mult prea mulți bani. Sau, mai rău, veți cheltui întregul buget chiar înainte de a cumpăra toate lucrurile din listă. Deci, este foarte important să stabilți prioritățile.

 • 3. Online vs Offline

Dacă nu doriți să stați să asteptați la cozi lungi, să fiți împinși de mulțimea de oameni în magazin și să sfârșiți prin a nu găsi nimic din ceea ce căutați, atunci cumpărăturile online reprezintă alternativa perfectă.

Ce poate fi mai plăcut decât să îți faci cumpărăturile in pijamale, învetit intr-o pătură confortabilă și savurând o ciocolată caldă?

 • 4. Abonați-vă la newsletter

Te poate ajuta să găsești cele mai bune oferte. Prin abonarea la newsletter, veți afla de oferte înaintea celorlalți. Astfel de oferte vizează, de obicei, clienții fideli. De exemplu, la Lentiamo.ro, clienții noștri fideli pot obține toate ofertele de Black Friday cu o zi înainte de ziua oficială de începere.

Acest lucru vă asigură că totul este în stoc și disponibil. Gândiți-vă la acest lucru ca la o prioritate la lăsarea bagajelor și îmbarcarea la Aeroport. Sună bine, nu-i așa? Se numește V.I.P.

 • 5. Verificați politica de returnare

Ar trebui să fie întotdeauna aceeași și să nu se schimbe din cauza ofertei Black Friday sau a oricărei alte oferte sezoniere. Dar, în trecut, au existat unele plângeri de la oameni care au vrut să returneze o comandă, dar politica de retur pentru produsele vândute de Black Friday a fost puțin diferită.

Nu vă incredeți in cuvintele frumoase venite din partea celor care lucrează pentru magazin, mai bine citiți politica de returnare. Doar în cazul în care se întâmplă așa ceva.

Asta a fost tot. Să aveți cumpăraturi plăcute de Black Friday!

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse