Autentificare

5 sfaturi pentru cumparaturi ca un PRO de Black Friday și Cyber Monday

Scris de Lentiamo pe 28. 10. 2020

Nici o altă zi a anului nu ne promite reduceri atât de spectaculoase precum Black Friday – ziua care ne permite să primim bunurile dorite la prețuri extrem de reduse.

Dar cumpărăm cu adevărat doar obiectele de care avem nevoie sau pe care ni le-am dorit de mult timp? Sau Black Friday și Cyber Monday sunt doar zile care ne ispitesc să cheltuim banii în zadar?

Pentru că este foarte ușor să pierdeți focusul pe ceea ce aveți nevoie de fapt și să cumpărați doar ceea ce nu aveți, Lentiamo vă pune la dispoziție 5 sfaturi pentru a vă ajuta să cumpărați ca un PRO de Black Friday și Cyber Monday!

 1. Cumpărați ceea ce vă doriți cu adevarat și aveți nevoie

  Cumpărați obiectele de care aveți cu adevărat nevoie sau ceea v-ați dorit de mult timp. Acestea includ produse obișnuite, cum ar fi lentile de contact și soluții pentru lentile care pot fi achiziționate de Black Friday la un preț imbatabil.

  De asemenea, puteți să folosiți Black Friday și Cyber Monday ca o oportunitate bună de cumpărături pentru Crăciun, pentru cadouri precum ochelari de soare de lux sau o pereche de ochelari de vedere de designer pentru cei dragi sau chiar pentru voi.
 2. Abonați-vă la newsletter

  Astfel puteți afla despre cele mai bune oferte. Prin abonarea la newsletter, puteți obține ofertele înainte de a fi făcute publice. Aceste oferte vizează de obicei clienții fideli.

  De exemplu, la Lentiamo.ro, clienții noștri fideli pot primi toate ofertele de Black Friday, cu o zi înainte de ziua oficială de începere.

  Acest lucru vă asigură că totul este în stoc și disponibil. Vedeți acest lucru ca și prioritatea la bagaje și la îmbarcarea la aeroport. Frumos, nu? Se numește V.I.P.

 3. Faceți o listă

  Faceți o listă în avans cu lucrurile de care aveți nevoie cu adevărat. Nu doar accesați magazinul sau site-ul respectiv și începeți să navigați. Probabil veți ajunge să cumpărați câteva lucruri de care, cel mai probabil, nu aveți nevoie.

  Cumpărarea unui prăjitor de pâine nou de care nu aveți nevoie pentru 100 Lei în loc de 200 Lei, nu înseamnă economisire, ci aruncat banii pe fereastră.
 4. Stabiliți un buget

  Este excelent dacă faceți o listă de cumpărături, dar, dacă nu aveți un buget stabilit, veți ajunge să cheltuiți foarte mulți bani. Mai rău, veți cheltui întregul buget chiar înainte de a cumpăra toate lucrurile din listă.

  Deci, prioritizați ceea ce este mai important.

 5. Online vs Offline

  Dacă nu doriți să așteptați la cozi ungi, să fiți împinși de mulțimea din magazin și să nu găsiți ceea ce căutați, cumpărăturile online sunt alternativa perfectă.

  Nimic nu se poate compara cu a face cumpărături în pijamale, acoperit cu pătura pufoasă și savurând o ciocolată caldă sau un pahar de vin fiert împreună cu jumătatea ta.

Acum știi să cumperi ca PRO. Cumpărături fericite de Black Friday și Cyber Monday!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse