10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Porți lentile? Scapă de alergii cu picăturile Refresh

Nas înfundat, ochi umflați, friguri și tu descurajat. Febra fânului este foarte frecventă. Înarmat cu batiste și antihistamine, aștepti ziua în care toate lucrurile de afară își vor încheia procesul de înflorire și înverzire. Dar în afară de a aștepta, cei care suferă de alergii mai au și un job, vor să se distreze și să practice sportul.

Mulți dintre purtătorii de lentile de contact au simptome acute, ceea ce face purtarea lentilelor mai complicată. Tu cum te simți cu ele în această perioadă?

Dacă faci și tu parte din categoria purtătorilor de lentile care suferă de alergii, am pregătit câteva sfaturi pentru tine.

Sfaturile țin de picăturile pentru ochi care te vor ajuta să scapi de alergii. Variantele cele mai bune ar fi…

. . . picăturile oftalmice Refresh

Le puteți găsi pe Lentiamo cu ajutorul câmpului de căutare. Picăturile sunt, nu în zadar, numite lacrimi artificiale. Acestea într-adevăr ajută ochii să tolereze mai bine lentilele, dar și să înlăture simptomele de ochi iritați din cauza prafului, smogului, polenului sau copacilor, cei mai vinovavați în provocarea alergiilor începând cu sfârșitul lunii martie până la începutul verii.

Nu am ales picăturile Refresh cu ochii închiși. Acestea încap minunat într-o geantă sau în buzunarul pantalonilor și pot fi aplicate oricând, oriunde, chiar peste lentile. Efectul îl vei simți imediat.

Având un ambalaj de 15 ml și un termen de valabilitate de 60 de zile de la deschidere, vă asigurați scutul perfect de apărare pentru luna aprilie și mai. La un preț avantajos, găsiți picăturile Refresh în magazinul nostru online.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse