Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Să vedem clar pe pârtie!

Sporturile de iarnă sunt câteva din lucrurile care ne pot face fericiți în timpul iernilor friguroase și întunecate, dar purtarea ochelarilor sub cască nu e tocmai ceva plăcut. Din fericire, există alte opțiuni!

Viteze mari + vizibilitate redusă = nu tocmai cea mai bună idee.

Minunatele sporturi de iarnă! Zăpadă, soare, aer curat, panoramă, urechi strivite sub cască… și ochelari aburiți. Nu e chiar bine!

Desigur, puteți să purtați ochelari în timp ce schiați, dar aceștia nu se vor potrivi comod sub casca de protecție și este foarte probabil că rama ochelarilor va fi dușmanul numărul unu al urechilor dumneavoastră, pentru că le vor strivi. De asemenea, aceștia se pot strica. Un pic înfricoșător, dacă să fim sinceri. Iar pe lângă asta, probabil nu vă doriți lentilele aburite ale ochelarilor atunci când vă recuperați energia la foc în timpul prânzului sau cinei. Se va întâmpla, totuși.

Desigur, alternativa – schiatul fără ochelari – nu pare cea mai atractivă, pentru că s-ar putea să suferiți accidente pe pistă. Lentiamo.ro nu o recomandă.

Folosiți lentilele

Ochelarii de protecție pot fi luați și pe bază de prescripție, dar veți plăti o sumă mult mai mare decât cea pentru pârtie. Prin urmare, rămâne o singură soluție practică pentru sporturile de iarnă și o vedere bună – lentilele de contact. Aplicați-le dimineața și veți uita de ele până mergeți la somn. Veți evita strivirea urechilor sub cască, spargerea și aburirea ochelarilor. Astfel, veți profita de o vedere clară toată ziua. Lentilele de contact sunt potrivite pentru toate tipurile de sport de iarnă, nu doar pentru schiat. Puneți-vă lentilele și mergeți înainte!

Picăturile sunt soluția

Nu uitați că vremea în munți este destul de aspră – înălțimile înalte și aerul rece uscat ar putea să vă usuce ochii. Indiferent de timp și ce purtați (lentile sau ochelari), ar fi o idee bună să aveți la dumneavoastră niște picături de ochi care să vă mențină ochii umezi și confortabili.

Istorioarele voastre

Sunteți fan al sporturilor de iarnă? Ce purtați pe pârtie: lentile de contact sau ochelari? De ce? Împărtășiți cu noi experiențele voastre!

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Citește de asemenea…

Noi o ajutăm pe Míša! Te vei alătura?

Ajutați-ne să strângem bani pentru ochelari electronici speciali pentru Míša, în vârstă de 13 ani, care suferă de o boală rară de ochi.

Deschideți articolul

De ce sunt lentilele de contact mai utile decat ochelarii de vedere in sezonul rece?

Foarte multe persoane poarta lentile de contact in sezonul rece, chiar si la temperaturi de sub 0 grade.

Deschideți articolul

Lentilele de contact și soluțiile pot îngheța?

Da, este posibil! Dar … la fel ca și cu multe altele, se aplică anumite condiții.

Deschideți articolul

Tot ce trebuie să știi despre purtarea lentilelor de contact iarna

Nu uita să îți schimbi lentilele de contact conform programului stabilit alături de oftalmologul tău

Deschideți articolul

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru