Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Să vedem clar pe pârtie!

Sporturile de iarnă sunt câteva din lucrurile care ne pot face fericiți în timpul iernilor friguroase și întunecate, dar purtarea ochelarilor sub cască nu e tocmai ceva plăcut. Din fericire, există alte opțiuni!

Viteze mari + vizibilitate redusă = nu tocmai cea mai bună idee.

Minunatele sporturi de iarnă! Zăpadă, soare, aer curat, panoramă, urechi strivite sub cască… și ochelari aburiți. Nu e chiar bine!

Desigur, puteți să purtați ochelari în timp ce schiați, dar aceștia nu se vor potrivi comod sub casca de protecție și este foarte probabil că rama ochelarilor va fi dușmanul numărul unu al urechilor dumneavoastră, pentru că le vor strivi. De asemenea, aceștia se pot strica. Un pic înfricoșător, dacă să fim sinceri. Iar pe lângă asta, probabil nu vă doriți lentilele aburite ale ochelarilor atunci când vă recuperați energia la foc în timpul prânzului sau cinei. Se va întâmpla, totuși.

Desigur, alternativa – schiatul fără ochelari – nu pare cea mai atractivă, pentru că s-ar putea să suferiți accidente pe pistă. Lentiamo.ro nu o recomandă.

Folosiți lentilele

Ochelarii de protecție pot fi luați și pe bază de prescripție, dar veți plăti o sumă mult mai mare decât cea pentru pârtie. Prin urmare, rămâne o singură soluție practică pentru sporturile de iarnă și o vedere bună – lentilele de contact. Aplicați-le dimineața și veți uita de ele până mergeți la somn. Veți evita strivirea urechilor sub cască, spargerea și aburirea ochelarilor. Astfel, veți profita de o vedere clară toată ziua. Lentilele de contact sunt potrivite pentru toate tipurile de sport de iarnă, nu doar pentru schiat. Puneți-vă lentilele și mergeți înainte!

Picăturile sunt soluția

Nu uitați că vremea în munți este destul de aspră – înălțimile înalte și aerul rece uscat ar putea să vă usuce ochii. Indiferent de timp și ce purtați (lentile sau ochelari), ar fi o idee bună să aveți la dumneavoastră niște picături de ochi care să vă mențină ochii umezi și confortabili.

Istorioarele voastre

Sunteți fan al sporturilor de iarnă? Ce purtați pe pârtie: lentile de contact sau ochelari? De ce? Împărtășiți cu noi experiențele voastre!

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Citește de asemenea…

Seturi de lentile de contact - 5 combinații de lentile și soluții cu discount

Lentile de contact și o soluție într-un pachet la preț special? Datorită acestui pachet, economisiți cel puțin …

Deschideți articolul

Ochelari de soare Primăvară/ Vară 2018 - Ghidul nostru de tendințe

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Care brand de ochelari de soare a fost cel mai popular în 2017?

Deschideți articolul

Ray-Ban - cum să afli dacă sunt falși?

Ray-Ban – cum să afli dacă ochelarii sunt falsi? Câteva minute de lectură v-ar putea economisi bani.

Deschideți articolul

Acesta este TOP 10 cele mai bune lentile de contact - iată și de ce

Care au fost cele mai populare lentile de contact în 2017? Am pregătit o listă cu cele mai bune 10 lentile de contact din ultimul an.

Deschideți articolul