Octombrie este luna sănătății ochilor la Lentiamo. Aflați de la experții noștri cum să vă îngrijiți cel mai bine ochii și beneficiați de reducerile noastre săptămânale!

Autentificare

Peter Purdeš, parte din echipa Lentiamo, specialistul nostru în pricing

Este originar din Prešov, Slovacia, primul job l-a adus în Brno și în prezent trăiește și lucrează în Praga – pentru noi. Numele lui este Peter Purdeš și obiectivul job-ului său este clar – să ajusteze prețurile magazinelor noastre europene online astfel încât acestea să fie cele mai potrivite pentru dumneavoastră . Când nu lucrează, îi place să alerge, să gătească sau să meargă la teatru. Haideți să-l cunoaștem pe Peter.

Cinci întrebări pentru Peter

 • N-am putea întreba nimic altceva întâi decât: cine ești, de unde ești și cum ai ajuns la Lentiamo?

Sunt din Slovacia, un oraș numit Prešov, unde am crescut, studiat și, de asemenea, am intrat pe piață pentru prima dată. Acesta este domeniul în care lucram până astăzi. Mi-am câștigat prima experiență de marketing în Prešov, mai târziu în Brno și în cele din urmă am ajuns în Praga, unde am aflat și despre Lentiamo. Tot ce trebuia să fac era să fiu la locul potrivit la momentul potrivit.

 • De ceva timp ați lucrat în învățământul extracurricular. Credeți că oamenii continuă să învețe toată viața? Cum lucrezi la educația ta?

Este adevărat că am lucrat în acest sector de ceva timp și da, cred că oamenii învață toată viața. Depinde întotdeauna dacă vrei să mergi cu un pas mai departe. Cred că există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri și pentru a merge mai departe și asta am încercat să le transmitem studenților noștri. Același lucru încerc să îl practic și eu singur, în viața de zi-cu-zi.

 • Specialist de prețuri. Aceasta nu este poziția dvs. standard de lucru. Ce faci și cum arată o zi obișnuită de lucru la birou?

Munca mea? Încerc să mă asigur că putem oferi clienților noștri cele mai bune prețuri. Fiecare zi este diferită, dar dacă ar trebui să o rezumăm cumva, încep prin a verifica prețurile și salabilitatea produselor și a stocurilor noastre în toate cele 15 magazine online. Bazat pe datele rezultate, ajusteaz prețurile pentru a le face cele mai rezonabile pentru clienții noștri.

 • Baschet, jogging și gătit – hobby-urile se complimentează reciproc. Ai mai multe hobby-uri? Care este preferatul tau?

În mod normal am mai multe hobby-uri, dar din păcate nu am timp prea mult pentru ei chiar acum. Îmi place lectura și teatrul.

 • O întrebare obligatorie la sfârșit: dacă ai avea cinci cuvinte pentru a invita clienți noi către Lentiamo.ro ce ai spune?

Cumpărați lentile de contact din magazinul nostru și nu veți mai face cumpărături în altă parte. Îmi dau seama că sunt mai mult de 5 cuvinte, dar acesta este adevărul.

Sunteți curioși să vedeți întreaga echipă? Faceți un clic aici și puteți vedea toți membrii Lentiamo din magazinele noastre online.

Sperăm că va făcut plăcere să îl cunoașteți pe Peter, pe viitor vă vom prezenta și pe ceilați membri.

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook, Instagram, Twitter sau Pinterest.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse