Autentificare

Iată-i și pe băieții din spatele paginii

Suntem încântați sa vi-i prezentăm pe trei dintre programatorii noaștri, din biroul nostru de la Praga: Tomáš Horský, Marko Ristic și Jan Hrubeš. Ei sunt responsabili pentru menținerea și dezvoltarea paginii Lentiamo.ro și a altor 15 site-uri ale noastre din UE, ca să puteți cumpăra în voie lentile de contact on-line. Și pentru că, în afară de munca lor, ei înșiși nu sunt în mod normal observați, i-am intervievat pentru a afla mai multe despre experiența lor la Maternia (compania mamă a paginilor Lentiamo).

Cinci Întrebări pentru Tomáš, Honza (Jan), și Marko

Cum ați ajuns să lucrați pentru Maternia? A fost doar o coincidență sau ați răspuns de fapt la unul dintre anunțurile noastre ?

Tomáš Am aflat despre locul de muncă de la fostul meu coleg, Tomáš Bartek. Anunțul m-a intrigat, asa că am participat la un interviu și s-a dovedit a fi o alegere excelentă.

Honza Am auzit despre Maternia din întâmplare, printr-un anunț on-line. Când am venit la interviu și am văzut oameni drăguți și atmosfera care predomină aici, acest lucru a decis pentru mine.

Marko După absolvirea universității, am început să caut un loc de muncă. M-am înscris pe un site cu locuri de muncă vacante, și am utilizat avantajul lor principal – posibilitatea de a alege ceea ce m-a interesat cel mai mult. Ce s-a întâmplat? Ei bine, cel mai bine ce s-ar fi putut întâmpla :) .

Ce faceți în prezent la Lentiamo?

Tomáš În prezent, conduc o echipă de programatori.

Honza La Lentiamo lucrez ca și specialist în IT, mă asigur că sistemul funcționează ca un întreg.

Marko Lucrez la tot ce are legătură cu rularea aplicației noastre de e-shop. De exemplu, eu în prezent lucrez la integrarea site-ului nostru cu un nou sistem de contabilitate.

Directorul Executiv al Maternia este un fost programator șef, ar fi acest aspect un avantaj pentru voi?

Tomáš Este un mare avantaj. Nu numai că toate întrebările noastre sunt ascultate, dar ele sunt întotdeauna răspunse fără întârzieri.

Honza Categoric că da. Cel mai mult din cauza bunelor relații pe care le avem. Când am început la Maternia, am avut o mulțime de învățat. Există sisteme destul de complexe și procese care mențin lucrurile funcționale. Jiří, ca cineva care a participat la dezvoltarea aplicației, m-a scăpat de o mulțime de timp pierdut și multe situații unde trebuia să găsesc cauzele unor probleme, mai ales atunci când el nu erat ocupat cu restul echipei și sarcinile lor.

Marko Este un avantaj? Este de la sine înțeles, că așa este. Sarcinile sunt prezentate la nivelul la care imediat știm ce și cum se face.

Cum vă relaxați? Tot cu calculatoarele și programarea ca hobby-uri, sau preferați să petreceți timp liber ‚off-line‘?

Tomáš Programarae mă distrează, așa că petrec o parte din timpul meu liber făcând asta. Dar relaxarea pentru mine este, de asemenea, și baschet, alergări sau hiking.

Honza Cu cât mai puține computere văd în timpul meu liber, cu atât mai bine. Sunt dependent de sport. Îmi place să călătoresc, gătesc și să mă educ pe mine însumi.

Marko Este vorba despre fifty-fifty. Jumătate pe computere, dar mereu las timp să petrec în altă parte. Ocazional mă mai relaxez și să încerc un joc nou. Dar eu sunt atras, foarte mult și de lectură, sau să joc tenis de masă ori volei cu prietenii.

Ce ati dori să le spuneți clienților noștri?

Tomáš Ne dorim să utilizați Lentiamo.ro în cel mai placut mod posibil.

Honza Un mare multumesc pentru toate criticile voastre pozitive și negative!

Marko Apreciez foarte mult faptul că ne-ați ales pe noi și că aveți încredere în munca noastră.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse