Autentificare

Vi-l Prezentăm pe Specialistul Nostru în Pricing - Robert Sukup

Robert ne spune, când, ce și unde putem vinde mai ieftin, sau invers, mai scump! Robert decide prețurile noastre pentru aproape toate birourile noastre din Europa. El este specialistul nostru de stabilire a prețurilor. Deciziile lui au un impact puternic. Și de aceea i-am cerut un interviu. Să trecem la subiect!

Cinci întrebări pentru Robert

Cum ai ajuns să te alături companiei Maternia, deținătoarea mărcii Lentiamo, și care este experiența ta profesională anterioară?

Am mai mulți ani de experiență în industria aeronautică – în special în domeniul analizei, veniturilor și de stabilire a prețurilor. Am răspuns o reclamă pentru această poziție, de pe web … și s-a primit.

Există vreo școală de „pricing“? Ai învățat asta la facultate?

N-am auzit de vreo specializare asemănătoare la facultate, din câte cunosc eu. „Educația“ adecvată se obține prin experiență.

Ce implică o zi lucrătoare a unui specialist de stabilire a prețurilor? Ce presupune această profesie?

În fiecare zi, există o nevoie de ajustare a prețurilor. Această nevoie este indicată de sute de criterii din programele noastre de urmărire a prețurilor. Este necesar să se acorde o atenție deosebită nu numai adaosului comercial (dacă acesta este prea mic pentru produsele vândute), dar, de asemenea, și prețurilor concurenților noștri. Prețurile depind de natura și sensibilitatea pieței, în fiecare moment. Este, desigur, bine să avem costuri reduse în comparație cu competitorii noștri. Cu toate acestea, prețurile necompetitive mici pot părea suspecte. Diferențele nu sunt doar între țări, ci, de asemenea, între segmente de mărfuri individuale. Mai mult decât atât, propunerile de prețuri – care provin de la propriii noștri colegi – și controlul prețurilor produselor mai bine vândute depind de motoarele de căutare individuale din toate țările. În afară de stabilirea prețurilor mai avem, de asemenea, și activități analitice și lucrul cu date, crearea de rapoarte, evaluarea campaniilor de marketing și altele.

Cum îți place la Maternia?

Munca la Maternia este minunată. Pe de o parte, este păcat că nu pot să petrec mai mult timp cu colegii mei, dar, pe de altă parte, mă bucur că managementul Maternia este foarte atent cu privire la naveta pe care o fac pentru a ajunge la biroul din Praga.

Spune-mi despre tine – care sunt hobby-urile tale? Ce faci in timpul liber?

Am puțin timp liber în aceste zile, dar dacă sunt în stare să găsesc ceva de făcut, încerc să-l petrec în mod activ. De exemplu, merg pe bicicletă, joc tenis de teren sau de masă. Aș dori să mă întorc la sportul meu preferat – canotaj. Alte hobby-uri pot menționa călătoriile (de preferință cu un rucsac în spate), în special în țările post-sovietice – în special a celor din Asia Centrală se termină cu „… stan“ :) . Aș dori să vizitez din nou Kazahstanul și Tadjikistanul, iar dacă vreodată situația de securitate se va îmbunătăți, aș dori să conduc pe „autostrada“ Karakoram care face legătura dintre Pakistan și China.

Încheiem cu tradiționala, ultimă întrebare: Ce ai vrea să le transmiți clienților noștri?

Sunt fericit să lucrez pentru o companie mare, în creștere. Îmi este clar că ai noștri clienți știu unde pot găsi lentilele lor la prețuri accesibile, de calitate superioară, împreună cu un excelent serviciu pentru clienți.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse