Autentificare

Halloween-ul nostru? Ce petrecere înfiorătoare!

În acest an am decis să promovăm lentilele noastre colorate de Halloween și suntem mândri să vă spunem că au fost un mare succes! Aproape o săptămână mai târziu, dorim să mulțumim celor care au făcut și postat un selfie în Social Media. Dorim să împartășim cu voi toți cel mai bun costum dintre toți Lentiamicii noștri.

A fost și tare simplu să vă găsim, asta pentru că ați folosit hashtag-ul nostru #lentiamo, dar trebuie să recunoaștem că nu a fost la fel de simplu să alegem pe cel mai bun… sau cel mai rău! :) Vă mulțumim tuturor!

Elisabetta din Italia:

Halloween

1) În primul rând, dorim să știm dacă este prima ta comandă de lentile colorate făcute cu Lentiamo și dacă le-ai purtat toată noaptea. Da, a fost prima dată când am comandat aceste lentile. Am purtat lentile de contact normale până acum dar pentru eveniment am vrut colorate și pot spune că au fost extrem de comfortabile! Nu le-am purtat toată noaptea … doar pe tot parcursul zilei! Le-am folosit la Festivalul de benzi desenate Lucca.

2) Au fost și alți purtători de lentile de contact colorate? Festivalul este totodată o convenție a iubitorilor de benzi desenate și jocuri electronice deci au fost o grămadă de oameni ce purtau lentile de contact, dar sincer, nimeni nu a purtat ceva similar lentilelor mele!

3) Cum ți-ai petrecut Halloween-ul? Am stat acasă pentu ca Festivalul Lucca a fost cu o zi înaintea Halloween-ului și m-am simțit mult prea obosit să petrec din nou.

4) Spune-ne mai multe despre masca ta? Iubesc stilul „Fantasy“, de acolo m-am inspirat, din lumea fantastică și personajele genului. Pentru că festivalul a fost cu o zi înaintea Hallowen-ului am decis să mă machez opus lumei fantastice, eu îi spun „dark side“. Mi-a luat cam 40 de minute să fiu gata!

Juan Antonio din León, Spania

Halloween Halloween

1) Unde te-ai dus de Halloween? Locuiesc în Madrid, dar sunt din León unde mă duc des să petrec Hallloween-ul cu familia și prietenii, de aceea am două măști diferite.

2) Ai ales lentile de contact Sclera, ți-au fost comode? Le-ai purtat întreaga noapte? Da, le-am purtat toată noaptea, la ambele petreceri. Sunt mult mai comfortabile decât am crezut, aproape că nici nu le-am simțit, dar trebuie să vă spun că mi-a fost puțin dificil să le aplic.

3) De ce ai ales această mască? Cât ți-a luat să o pictezi? Ți-ai făcut-o singur? Să fiu sincer, a fost o decizie luată în ultima clipă. Anul acesta am decis ca machiajul și lentilele să îmi pună în evidență costumul meu complet negru. Masca mi-a luat o oră și jumătate să o pictez; am folosit produse pe bază de apă să mă pot demachia mai ușor.

**4) Au fost mulți cu lentile de contact? Te-a întrebat cineva de ale tale? Nu purta nimeni lentile acolo, asta pentru că nu sunt prea mulți ce folosesc lentile. Am fost impresionat de lentilele Sclera, oamenii nu vroiau să se uite în ochii mei. Folosesc lentilele de la voi de 3 ani și am de gând să le folosesc în fiecare an de Halloween. De obicei le folosesc pe cele cu mărime normale, dar anul acesta m-am decis să le port pe cele mai mari și am avut un mare succes cu ele.

Rubén, 22 de ani din Sevilia, Spania.

Halloween

1) Ai folosit lentilele White Zombie de la ColourVue, au fost comfortabile, le-ai purtat întreaga noapte? Cât ți-a luat pictatul măștii? Sunt obișnuit cu lentilele de contact, port lentile în fiecare zi deci pentru mine a fost ceva normal, simplu. Le-am purtat toată noaptea fără nici o problemă iar masca am terminat-o în aproape o oră.

2) Unde ai fost de Halloween și cu cine? Am organizat petrecerea la clubul de fotbal unde muncesc, CD Doctor Fleming, unde sunt antrenorul echipei de juniori. Acolo ne-am distrat cu cei mici, cu familiile lor și cu mulți alți prieteni.

3) Va întrebat cineva de lentilele dvs.? Au fost mai mulți care purtau lentile de contact? Da, mulți m-au întrebat și chiar au vrut să facă poze cu mine. Au fost mai mulți cu lentile de contact, toți foloseau White Zombie ca mine.

4) Cum v-ați distrat la petrecere? Ne-am distrat de minune, cel mai frumos a fost „Tunelul groazei“ care l-am făcut special pentru cei mici. Copii s-au speriat cu adevărat în tunel.

Care credeți ca a fost cel mai bun? Puteți accesa pagina noastră #lentiamo Instagram pentru a vedea mai multe măști.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse