10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Căutați un cadou special de Craciun? Nu ratați ochelarii de soare pentru sport!

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 20. 11. 2020. Scris de Lentiamo

Mulți iubitori de ochelari de soare îi adoră vara – și îi pun în dulap când vine toamna. Conform devizei: „Razele soarelui în timpul iernii nu sunt la fel de puternice ca vara”. Totuși, aceasta este o presupunere periculoasă, așa cum au demonstrat-o mulți oftalmologi.

Ochii noștri pot fi grav afectați și de soarele de iarnă. Acest lucru este, desigur, cât se poate de adevărat pentru schiori și snowboarderi, care își expun ochii la riscuri pentru sănătate pe termen lung, precum degenerescența maculară, cancerul ocular și orbirea completă datorită reflectării razelor solare în zăpadă.

Dar, de asemenea, cei ce iubesc să fie în aer liber, precum excursioniștii, bicicliștii și cei ce adoră soarele pe tot parcursul anului, ar trebui, prin toate mijloacele, să se protejeze de radiațiile UV de iarnă.

Soluția? Ochelari de soare sport de la branduri sport care combină calitatea excelentă, rezistența la impact și designul.

De ce ar trebui să purtați ochelari de soare sport iarna și în timpul vacanței pentru sporturi de iarnă

Chiar și în zilele înnorate de iarnă razele soarelui pot trece prin nori iar în timpul iernii zăpada reflectă până la 80% din razele soarelui , în conformitate cu Pharmacy Times.

După cum puteți vedea în graficul de mai jos, expunerea la UV de lungă durată poate, prin urmare, să ne afecteze retina, corneea, conjunctiva, lentilele și pielea delicată din jurul ochilor.

Efectele dăunătoare ale razelor UV asupra ochilor

Dar soarele nu este singurul vinovat în timpul iernii. Strălucirea zăpezii, murdăria și vântul provoacă, de asemenea, iritații dureroase ale ochilor.

Reflecțiile în zăpadă pot duce la arsuri ale retinei datorită intensității lor extreme dacă nu vă protejați ochii în timpul sărbătorilor de iarnă. Același lucru se aplică particulelor minuscule de murdărie. Acestea vă pot intra rapid în ochi, vă pot afecta vederea sau vă pot provoca inflamații.

Ce sport necesită ochelari de soare pentru protecție?

Este partenerul tău un schior entuziast, bunicul tău un pescar pasionat? Sau cel mai bun prieten al tău iubește ciclismul în orice anotimp?

Ochelarii de soare sport sunt un cadou de calitate pentru Crăciun, care vă protejează ochii nu numai de soare. Persoanele care se concentrează pe suprafețe umede au nevoie de ochelari de soare polarizați pentru a minimiza strălucirea și a spori contrastul. Bicicliștii și cei care fac drumeții au nevoie de ochelari de soare excelenți atât vara cât și iarna, pentru a se proteja de lumina soarelui, de strălucirea zăpezii și de murdărie.

Ce sport fac cei dragi?

ochelari de soare pentru ski
Oakley Turbine Rotor

Schiorii, snowboarderii și excursioniștii pe zăpadă au nevoie de ochelari de protecție împotriva vântului, a radiațiilor UV și a reflexiilor de zăpadă.

Cumpărați ochelari de soare pentru schi


Ochelari pentru pescuit
Arnette Hand Up

Pescarii și fanii sporturilor nautice sunt foarte expuși la efectul de orbire. Acest lucru poate fi redus cu ochelarii de soare polarizați.

Clic aici pentru ochelari de soare de pescuit


Ochelari de soare pentru ciclism
Smith ATTACK MAG

Pentru cei cărora le place mersul cu cu bicicleta, ciclismul montan sau mersul pe jos în timpul iernii, există ochelari de soare speciali pentru sport. Aceștia protejează împotriva murdăriei, vântului și razelor solare.

Căutați ochelari de soare pentru ciclism


De ce sunt ochelarii de soare pentru zăpadă cadoul ideal de Crăciun?

Ochelarii de soare sport în timpul iernii ar putea fi un cadou excelent de Crăciun pentru familie și prieteni. Credeți sau nu, ochelarii de soare pentru schi sunt printre cele mai populare sfaturi de cadouri de Crăciun ale clienților noștri!

Cu un motiv întemeiat. Sănătatea ochilor este esențială pentru un număr tot mai mare de oameni. Știu că ochelarii de soare sport sunt important de purtat iarna – mai ales datorită siguranței excelente pe care o oferă.

Ochelarii de soare de designer sunt, în general, considerați un cadou de lux care poate fi purtat tot anul ca accesoriu de modă.

Dacă sunteți în căutarea unor ochelari de soare sport la modă, drept cadou de Crăciun pentru cei dragi, ce ziceți de o reducere de până la 40% în weekendul Lentiamo Black Friday?

Care sunt cei mai buni ochelari de soare pentru schi?

Ochelarii de soare oferă o barieră de protecție verticală pentru ochi, a cărei eficacitate depinde puternic de transmisia radiației lentilelor, de geometria ochelarilor de soare și de condițiile de expunere. Opticienii de la Lentiamo recomandă, prin urmare, ochelari de soare sport care oferă o eficiență excelentă.

Așadar, nu ratați modelele la modă de la Oakley, adidas, Arnette & Co. și veți avea modelul preferat livrat gratuit la domiciliu!

Toți ochelarii de soare de designer de calitate superioară vă oferă protecție maximă UV 400. Dacă doriți să duceți confortul ochilor la nivelul următor, alegeți un model de ochelari de soare care are lentile polarizate pentru a minimiza strălucirea zăpezii și a suprafețelor umede.

Surse:

1. Journal of Exposure Science & Environmental Epidemiology, https://www.nature.com/…0-018-0087-0
2. Pharmacy Times, https://www.pharmacytimes.com/…kin-and-Eyes

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse