Autentificare

7 motive pentru care o pereche nouă de ochelari este cadoul ideal de Crăciun

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 2. 12. 2020. Scris de Lentiamo

Ochelarii tăi sau cei ai persoanei dragi au trecut de mult de cele mai bune zile și strigă pentru înlocuire? Atunci este timpul pentru o nouă pereche.

Acum, înainte de a crede că ochelarii nu sunt cadoul potrivit de Crăciun, citiți cele 7 motive pentru care merită să cumpărați ochelari de vedre drept cadou de calitate pentru voi sau pentru cei dragi.

Iată de ce o pereche nouă de ochelarii este cadoul perfect

 • An nou, ochelari noi

  După cum știm cu toții, Crăciunul este la sfârșitul anului. O ocazie perfectă pentru a ne despărți de obiectele vechi și rupte și a le înlocui cu produse de calitate. Acest lucru se aplică și ochelarilor. De ce să nu profitați de Crăciun pentru a cumpăra o pereche nouă și elegantă de ochelari care se potrivește exact cu vederea și gustul vostru?

 • Ochelarii de protecție pentru calculator sunt un must-have în 2021

  Indiferent dacă îi numiți ochelari pentru lumina albastră sau ochelari pentru calculator- ei blochează sau filtrează lumina albastră emisă de către ecranele digitale.

  Fără protecție, lumina albastră a ecranelor ajunge liber la cornee și retină și acest lucru duce la ochi obosiți, dureri de cap, vedere încețoșată și, eventual, chiar și insomnie.

  Ochelarii de protecție pentru calculator oferă o ușurare imediată și vă permit să continuați să utilizați computerul, telefonul mobil și televizorul atât timp cât doriți. La Lentiamo puteți adăuga cu ușurință un filtru de lumină albastră noilor ochelari în timpul procesului de comandă.

 • O nouă prescripție pentru ochelari necesită lentile noi

  Forma ochilor și severitatea deficienței vizuale se pot schimba în timp. Deci, dacă nu ați avut un test de vedere cu mult timp în urmă, este posibil ca ochelarii vechi să nu mai aibă dioptriile de care au nevoie ochii.

  Ușoara discrepanță între acuitatea vizuală și lentilele de ochelari pe care le purtați nu numai că vă pot deteriora ochii pe termen lung, dar vă pot agrava și defectul vizual. În plus, vă pot pune în pericol atunci când conduceți sau schiați în timp pe purtați ochelarii.

  Prin urmare, ar trebui să vă gândiți să aveți un examen oftalmologic cel puțin o dată la doi ani pentru a determina valorile curente ale ochelarilor.
 • Cumpărarea online a ochelarilor este rapidă și ușoară

  Mai ales dacă doriți să vă oferiți un cadou de Crăciun, cumpărarea online a ochelarilor de designer este o idee bună. Pentru a afla valorile de care aveți nevoie, vizitați un optician pentru un test ocular așa cum este descris mai sus sau verificați prescripția pentru ochelari.

  Când comandați online o pereche de ochelari, selectați
  1. tipul deficienței de vedere (miopie sau hipermetropie)
  2. învelișul dorit pentru lentilele de ochelari (înveliș anti-reflex, hidrofob sau lumină albastră)
  3. parametrii (sferă, cilindru, axa cilindrului și distanța interpupilară)
  4. și indicele dorit (grosimea și protecția UV a lentilei)

  Apoi, noii ochelari sunt fabricați de către opticienii Lentiamo la sediul nostru și trimiși gratuit la domiciliu. Simplu, nu-i așa?

  cum să cumpărați ochelari online la Lentiamo
 • Ochelarii noi sunt un cadou de calitate și de lungă durată

  Ochelarii sunt un adevărat cadou de lux. Ramele unor branduri de renume mondial precum Emporio Armani, Michael Kors, Dior sau Ray-Ban nu numai că arată al naibii de chic, dar vor fi și un partener durabil și robust pentru aventurile zilnice, care te vor face fericit pentru mult timp. Deci, de ce să nu oferi o vedere excelentă drept cadou de Crăciun anul acesta?
 • Lentilele zgâiate sunt inestetice și nesigure

  Ochelarii tăi sau cei ai persoanei dragi au fost folosiți timp de mulți ani și prezintă semne considerabile de uzură? Atunci este timpul pentru ochelari noi. Zgârieturile nu numai că arată inestetic dar sunt și un semn al lipsei de rezistență la impact. Acest lucru poate fi deosebit de periculos în timpul sportului, când pietrele mici pot fi aruncate în sus și lovi lentilele ochelarilor.

  Deci, asigurați-vă că noile lentile pentru ochelari sunt fabricate din policarbonat, plastic extrem de robust, care cântărește foarte puțin.
 • Ochelarii noi sunt un upgrade de modă

  Tehnologia în sine nu poate garanta ochelari perfecți. Noii ochelari ar trebui, desigur, să arate grozav și să se potrivească perfect cu fața. Videoclipul nostru vă va arăta, prin urmare, ce forme ale feței există, cum să le aflați și care ochelari se potrivesc.
   

  allowfullscreen>
   

  În plus, ochelari noi de brand sunt un mod minunat de a reflecta cele mai recente tendințe. Deci, ce zici de ochelarii metalici urbani, ochelarii cu rama din sârmă sau ramele anilor '70 cu un design discret cat eye?

 • Suficientă inspirație pentru moment? Acum răsfoiți prin selecția variată de ochelari de designer de pe Letiamo și găsiți-vă noii ochelari online.

  Nu pierdeți nici o noutate importantă

  Abonați-vă la newsletter-ul nostru

  Comentarii

   Nici o întrebare

   *Câmpuri obligatorii

   Cele mai bine vândute produse