Autentificare

Ochelarii Harry Potter trend alert: tendințe, curiozități și sfaturi pentru cumpărături

/

Scris de Maria Chiara Tarsia pe 21. 1. 2021

Datorită popularității uriașe obținute de seria de cărți și filme Harry Potter, nu este de mirare că ochelarii săi iconici s-au bucurat de un mare succes în rândul a milioane de fani din întreaga lume.

Doriți să aflați de ce celebrul vrăjitor purta ochelari în primul rând și de unde puteți obține o pereche de ochelari Harry Potter? Citiți in continuare!

Harry Potter nu și-ar fi putut repara vederea prin magie? Poate că da, însă…

În toate cele șapte cărți și opt filme, Harry Potter, poartă o pereche de ochelari cu o ramă metalică și lentile rotunde – care au făcut istorie. Cu toate acestea, în momentul primei publicații, un erou care purta ochelari nu era deloc obișnuit și era o schimbare foarte binevenită pentru fanii genului fantastic.

La școală, Harry nu avea pe nimeni. Toată lumea știa că banda lui Dudley îl ura pe acel ciudat Harry Potter în hainele sale vechi și largi și ochelarii sparți și nimănui nu-i plăcea să nu fie de acord cu banda lui Dudley.

„Harry Potter si Piatra Filosofală“

Potrivit autorului J.K. Rowling, alegerea ca personajul principal să poarte ochelari a fost făcută pentru a transmite un mesaj pozitiv copiilor cu deficiențe de vedere: dacă eroul tău preferat poartă ochelari, atunci percepția se schimbă și purtarea lor devine ceva „cool”.

Și uite așa au devenit la modă ochelarii cu rame rotunde.

Sunt ochelarii Harry Potter la modă?

Până acum câțiva ani, ochelarii cu rame mici și rotunde erau considerate absolut demodate și erau purtați doar de „tocilari” și de fanii lui John Lennon. Acum sunt considerați un accesoriu cool. O schimbare care se poate încadra foarte bine în așa-numitele tendințe geek-chic.

Aruncați o privire la ochelarii rotunzi Harry Potter de pe Lentiamo și convingeți-vă!

De unde pot cumpăra ochelari de vedere Harry Potter?

Puteți găsi sute de ochelari de vedere de calitate aici, pe Lentiamo! Aruncați o privire la ochelarii noștri în stil Harry Potter.

Alegeți rama preferată și personalizați-o cu lentilele și acoperirea dorită. Transportul este întotdeauna gratuit!

Căutați ochelari Harry Potter fără dioptrii? Îi găsiți la noi!

Fie că sunteți în căutarea unei perechi de ochelari Harry Potter pentru a fi la modă sau pentru a vă protejeaza ochii de lumina ecranelor digitale, nu ratați acești ochelari rotunzi pentru calculator care seamănă cu ochelarii iconici purtați de Gryffindor-ul nostru preferat.

Doriți mai mult? Toți ochelarii de vedere disponibili pe Lentiamo pot fi personalizați ca ochelari de protecție pentru calculator în laboratorul nostru de optică!

Cine ar trebui să poarte ochelari Harry Potter?

Harry Potter poartă o ramă care amintește de anii 60, cu un design delicat și lentile rotunde. Sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de teashades.

Se potrivesc mai ales persoanelor cu fața pătrată întrucât contrastează duritatea formelor și înmoaie unghiularitatea colțurilor.

În același timp, ochelarii Harry Potter se vor potrivi fețelor ovale, care – la urma urmei – arată grozav cu orice tip de rame.

Tendințe ochelari de citit Harry Potter
Ochelari de vedere Harry Potter: unde îi găsim

Sunt, de asemenea, ideali pentru a completa orice cosplay Harry Potter. De fapt, o pereche de ochelari rotunzi mici este esențială pentru a te îmbrăca ca cel mai faimos vrăjitor din lume – împreună cu o cicatrice în formă de fulger pe care o creezi cu puțin machiaj.

Curiozități despre ochelarii Harry Potter

Și nu în ultimul rând, câteva anecdote pentru Potterheads:

Ați observat vreodată că Harry Potter este singurul student de la Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry care poartă ochelari? Mai este doar o altă persoană care poartă un ajutor vizual, și aceasta este Myrting Myan … dar este o fantomă.

Această alegere stilistică a fost făcută pentru a sublinia faptul că Harry este diferit și că el este „cel ales”.

În cele din urmă, știi câți ochelari a purtat Daniel Radcliffe în timpul filmărilor? 160 de perechi!

Tu ești un fan Harry Potter?

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse