Autentificare

Noi o ajutăm pe Míša! Te vei alătura?

Ajutați-ne să strângem bani pentru ochelari electronici speciali pentru Míša, în vârstă de 13 ani, care suferă de o boală rară de ochi.

Până la vârsta de doisprezece ani, Míša era o fată obișnuită. Facea sport și avea o mulțime de hobby-uri. Totul s-a schimbat în timpul Crăciunului din 2016 După o infecție virală severă, ea a început să-și piardă vederea și testele au confirmat o boală rară și netratabilă – Boala Stargardt. Astăzi, Míša și-a pierdut complet vederea la ochiul drept și nu poate să vadă decât foarte slab cu cel stâng. Pentru a reveni la o viață normală, are nevoie de ochelari electronici.

Poate că ați mai auzit de ei până acum. În 2015, o poveste despre Kathy Beitz anunța: și-a pierdut vederea de când era copil – dar datorită ochelarilor eSight, ea nu numai că a putut să-și vadă copilul după naștere, dar și chipul soțului ei pentru prima dată. Cu ochelarii eSight, și Míša va reuși să facă sport din nou, să se distreze cu prietenii, să meargă la un film sau să citească o carte.De ce am decis să susținem tocmai pe Míša când există zeci de alte povești ca a ei?

O cunoaștem personal și povestea ei a avut un impact real asupra noastră. Fiind un e-shop cu lentile de contact, realizăm cât de importantă este vederea pentru calitatea vieții. Și știm, de asemenea, că pierderea vederii când suntem doar la un pas de maturitate, este ceva extrem de dificil de rezolvat.

Ochelarii eSight sunt scumpi și nu sunt acoperiți de asigurare. Iată cum putem ajuta. Împreună cu tine. 

Din fiecare comandă făcută pe 14 Februarie, vom trimite 1% din suma totală către Míša.

Vreau să comand și să trimit banii către Míša

O poți ajuta pe Míša oricând! Nici măcar nu trebuie să cumperi ceva.

Această strângere de fonduri de Valentine's Day nu este singura modalitate prin care o poți ajuta pe Míša. Konto Bariéry colectează fonduri într-o campanie publică pentru o mașină care ar permite Misei să ajungă la controalele regulate, la școală sau activități extra școlare.

Fiecare contribuție contează. Fiecare bucățică ajută Veți găsi detalii despre cum să donați.

Cont bancar: 115–5879320277/0100
Cont bacar în format IBAN: CZ83 0100 0001 1558 7932 0277
BIC (SWIFT): KOMBCZPPXXX

O ajutăm pe Míša și pe Facebook. Împărtășește bucuria cu noi.

Lentiamo & Misa vă mulțumesc pentru contribuția și ajutorul dvs.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse