Autentificare

Produse noi în magazinul nostru online

Care sunt noile produse din magazinul nostru din luna Octombrie? Avem o soluție nouă – creată exclusiv pentru noi, am extins oferta pentru ochelarii de soare pentru copii și am adăugat noi lentile de contact cu tehnologii avansate.Citiți în continuare pentru a afla mai multe.

 

 

Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

Pentru prima dată, am adăugat o soluție versatilă care a fost creată exclusiv pentru noi, conform specificațiilor noastre. Este mult mai mult decât soluția tipică – este echilibrată, minimizează iritarea ochilor și garantează hidratarea zilnică, datorită conținutului de acid acid hialuronic. Și, în plus, durează mai mult. Pentru prețul unei soluții de 360 ml veți primi o cantitate mai mare cu 40 ml.

Mai multe despre Solunate Multi-Purpose 400 ml

 

 

Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Dacă aveți ochii sensibili, veți aprecia această soluție salină de bază – nivelul pH-ului acesteia este aproape ca cel al lacrimilor naturale, ceea ce înseamnă că șansele de iritare vor fi minime. Cum o puteți folosi? Aceasta este destinată în principal pentru clătirea lentilelor după utilizarea soluțiilor cu peroxid. O sticlă vă poate ajunge până la o lună și jumătate.

Mai multe despre Lens Plus OcuPure 360 ml

Miru 1 month Multifocal (6 lenses)

Miru 1 month Multifocal (6 lentile)

Cu o suprafata perfect netedă, calitati antibacteriene mai bune, umectabilitate de prima clasa – tehnologia NanoGloss folosită de aceste noi lentile de contact de la Miru va aduce avantaje tuturor. Cele mai bune dintre lentilele multi-focale, vă veți bucura de acuitatea vizuală la toate distanțele.

Mai multe despre Miru 1 month Multifocal (6 lentile)

 

 

 

 

Lentilele Colorate Air Optix Colors în trei nunațe noi

Lentilele Colorate Air Optix Colors în trei nunațe noi

Doriți o culoare diferită a ochilor pentru fiecare zi a săptămânii? Acest lucru este posibil cu lentilele de contact Air Optix Colors. Paleta de culori disponibilă este acum chiar mai bogată – am adăugat trei nuanțe noi, celor nouă pe care deja le aveam: Turcoaz, Ametist și True Saphire.

Mai multe despre Air Optix Colors

 

 

Ochelari de soare pentru copii

Ochelari de soare pentru copii

Ne extindem oferta: Ray-Ban și Polaroid, două dintre cele mai populare branduri de ochelari de soare, sunt acum disponibile și pentru copii. În acest moment, puteți alege între 30 de modele într-o varietate de culori și forme: probați online modelele dorite cu aplicația noastră virtuală.

Oferta completă de ochelari de soare pentru copii

 

 

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse