10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Produse noi în magazinul nostru online

Care sunt noile produse din magazinul nostru din luna Octombrie? Avem o soluție nouă – creată exclusiv pentru noi, am extins oferta pentru ochelarii de soare pentru copii și am adăugat noi lentile de contact cu tehnologii avansate.Citiți în continuare pentru a afla mai multe.Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

Pentru prima dată, am adăugat o soluție versatilă care a fost creată exclusiv pentru noi, conform specificațiilor noastre. Este mult mai mult decât soluția tipică – este echilibrată, minimizează iritarea ochilor și garantează hidratarea zilnică, datorită conținutului de acid acid hialuronic. Și, în plus, durează mai mult. Pentru prețul unei soluții de 360 ml veți primi o cantitate mai mare cu 40 ml.

Mai multe despre Solunate Multi-Purpose 400 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Dacă aveți ochii sensibili, veți aprecia această soluție salină de bază – nivelul pH-ului acesteia este aproape ca cel al lacrimilor naturale, ceea ce înseamnă că șansele de iritare vor fi minime. Cum o puteți folosi? Aceasta este destinată în principal pentru clătirea lentilelor după utilizarea soluțiilor cu peroxid. O sticlă vă poate ajunge până la o lună și jumătate.

Mai multe despre Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 lenses)

Elle6 (30 lentile)

Aceste lentile de contact zilnice de la MARSHAL reduc simptomele sindromului de ochi uscat, indiferent care ar fi cauza – garantează o vizibilitate optimă datorită a trei agenți de hidratare diferiți, chiar și în timpul sarcinii, perioadei menstruale sau menopauzei.

Mai multe despre Elle6 (30 lentile)Miru 1 month Multifocal (6 lenses)

Miru 1 month Multifocal (6 lentile)

Cu o suprafata perfect netedă, calitati antibacteriene mai bune, umectabilitate de prima clasa – tehnologia NanoGloss folosită de aceste noi lentile de contact de la Miru va aduce avantaje tuturor. Cele mai bune dintre lentilele multi-focale, vă veți bucura de acuitatea vizuală la toate distanțele.

Mai multe despre Miru 1 month Multifocal (6 lentile)Lentilele Colorate Air Optix Colors în trei nunațe noi

Lentilele Colorate Air Optix Colors în trei nunațe noi

Doriți o culoare diferită a ochilor pentru fiecare zi a săptămânii? Acest lucru este posibil cu lentilele de contact Air Optix Colors. Paleta de culori disponibilă este acum chiar mai bogată – am adăugat trei nuanțe noi, celor nouă pe care deja le aveam: Turcoaz, Ametist și True Saphire.

Mai multe despre Air Optix Colors

Ochelari de soare pentru copii

Ochelari de soare pentru copii

Ne extindem oferta: Ray-Ban și Polaroid, două dintre cele mai populare branduri de ochelari de soare, sunt acum disponibile și pentru copii. În acest moment, puteți alege între 30 de modele într-o varietate de culori și forme: probați online modelele dorite cu aplicația noastră virtuală.

Oferta completă de ochelari de soare pentru copiiExpressions Colors (1 lentilă)

Expressions Colors (1 lentilă)

Aceste lentile colorate sunt o alegere excelentă pentru ocazii speciale – veti obtine un aspect natural cu un proces special de colorare treptată, in trei etape. Disponibil atât în variantele cu prescripție, cât și în cele fără prescripție medicală, în șapte culori diferite.

Mai multe despre Expressions Colors

Beauty Gold (2 lentile)

Beauty Gold (2 lentile)

Aceste lentile de contact fără prescripție medicală, cu o nuanță aurie specială, nu sunt lentilele tipice colorate – acestea vor adăuga un inel auriu ochilor, în jurul corneei, pentru a-i face să pară mai mari și mai seducători.

Mai multe despre Beauty Gold (2 lentile)

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse