Autentificare

Faceți cunoștință cu Georgina Garrigan, noul nostru grafic designer

Ea vine din Irlanda și a început să lucreze în Praga în Octombrie 2017. Abilitățile sale de a desena sunt uimitoare, gătește mese grozave, se bucură de yoga și se îmbunătățește în mod constant. Iar atunci când este în stare, poate să muncească fără să facă o pauză – în fiecare zi un nou desen. Nu v-ar plăcea să aveți cineva de genul ăsta în echipă? Ei bine, prea târziu – Georgina este deja în echipa noastră!

5 întrebări pentru Georgina

Esti din Dublin. Cum a ajuns un grafic designer din Dublin să lucreze în Republica Cehă? Cum ți-ai găsit slujba în cadrul companiei noastre?

Întotdeauna am fost interesată de oportunitatea de a lucra în străinătate și de a experimenta cum este să trăiești într-o altă cultură. Cred că este important pentru mine să-mi extind viziunea asupra lumii și să mă îndepărtez de familia mea pentru ceva timp (mai ales când sunt încă tânără și nu am prea multe responsabilități). De asemenea, partenerul meu este slovac și tocmai a început un master la Praga, așa că am decis să mă mut în Praga pentru a fi cu el. Am descoperit jobul de la Maternia, online, prin intermediul unui site de publicitate. Părea o descriere atractivă a postului de designer, așa că am aplicat și sperat pentru cel mai bun rezultat! :)

Ce înseamnă o zi de lucru obișnuită pentru un grafic designer în Maternia??

Ei bine, ca să fiu sinceră, nu există o zi „obișnuită“. Fiecare zi este diferită. Din moment ce sunt singurul designer care lucrează în cadrul companiei, mi se cere să lucrez la o gamă variată de sarcini. De exemplu, într-o zi pot lucra la o serie de ilustrații digitale pentru blogul companiei și într-o altă zi aș putea să editez fotografii pentru Social Media sau să creez machete pentru actualizările site-ului. Sunt implicată, de asemenea, în mai multe editari video și animație, deci este o poziție foarte variată.

Ești în Cehia de o perioadă scurtă de timp, din Octombrie 2017. Sunt diferiți cehii de irlandezi?

În primele mele luni aici, am lucrat de acasă. Așa că nu am întâlnit mulți cetățeni cehi. Cu toate acestea, odată cu anul nou, am început să mă integrez mai mult în viața socială în Praga și nu am observat prea multe diferențe. Cehii din Praga sunt puțin mai rezervați la început, dar odată ce vorbești cu ei pentru o vreme, sunt mai degrabă prietenoși și primitori. De asemenea, Praga pare multiculturală, similară Dublinului.

Care sunt hobby-urile tale? Știu că faci yoga, mergi la sala de sport și că ești vegetariană. Ce altceva îți place să faci?

În afară de fitness și mâncare bună, îmi place foarte mult să desenez și să ilustrez în timpul meu liber. Încerc mereu să mă îmbunătățesc și cred ca asta se completeaza într-adevăr cu abilitățile mele de designer. De exemplu, din Iunie 2016 până în Iunie 2017 am acceptat o provocare #deseneazăînfiecarezi (am desenat zilnic timp de un an și am postat online). A fost cu siguranta o mare provocare, dar m-a ajutat cu adevarat sa-mi descopar stilul de ilustrație si mi-am dovedit ca pot sa fac orice vreau dacă îmi pun asta in plan. Toate desenele mele pot fi văzute pe profilul meu de Instragram @gg_creative.

O ultimă întrebare obligatorie: ce ai vrea să le spui clienților noștri?

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de încredere pentru a comanda lentile de contact online, aș recomanda cu siguranta obținerea lor de la Maternia. Echipa de oameni din spatele mărcii este prietenoasă, muncitoare și interesată cu adevărat de experiențele online ale clienților. Dacă aveți întrebări sau probleme, ei sunt acolo pentru a vă ajuta cât mai curând posibil.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse