Autentificare

Care sunt lentilele cele mai populare în lume?

Cum au reuşit cei de la Johnson & Johnson să creeze un produs ca Acuvue, care să obţină o popularitate atât de mare în întreaga lume?

Simplu. Nu au încetat niciodată să îmbunătăţească calitatea lentilelor! Tehnologia modernă, de fapt, permite ca lentilele produse să fie din ce în ce mai comode şi confortabile.

Să examinăm împreună câţiva factori care ajută la poziţionarea acestor lentile în top.

HYDRACLEAR®: 100% de oxigen

HYDRACLEAR® asigură confortul maxim. Acest hidrogel silicon dezvoltat de Johnson & Johnson asigură un grad de permeabilitate a oxigenului maxim, ceea ce înseamnă că lentilele asigură oxigenarea ochilor deplină. Exact ca în cazul ochilor sănătoşi, nepurtători de lentile.

Pe Lentiamo.ro sunt disponibile Acuvue Advance Plus, lentilele bilunare „purtătoare sănătoase” de oxigen!

LACREON® hidratare perfectă pentru toată ziua

Tehnologia LACREON® este caracteristica principală a lentilelor 1 Day Acuvue Moist şi ingredientul magic care permite celor care aleg să poarte lentilele de dimineaţa până seara să stea fără griji. La sfârşitul zilei, pe când celelalte lentile devin deja insuportabile, aceste lentile sunt încă perfect hidratate.

Acuvue = filtru UV excelent

Toate lentilele Acuvue oferă o protecţie eficace împotriva razelor ultraviolete, garantând protecţia împotriva a 98% de raze UVB şi aproape 85% de raze UVA. Lentilele 1 Day Acuvue TruEye sunt cele mai bune lentile în această privinţă.

Tehnologia ASD: cele mai bune lentile pentru astigmatici

Lentilele Acuvue Astigmatic sunt foarte populare datorită extraordinarei tehnologii ASD (Design de Stabilizare Accelerată). Aceasta înlătură şi previne rotaţiile şi alunecările lentilelor de contact, menţinându-le în poziţie fixă. Astigmaticii ştiu foarte bine cât e de stresant atunci când lentila de contact face o mişcare cât de mică, fapt ce confirmă că această funcţie este foarte esenţială.

Aţi încercat lentilele Acuvue?

V-am trezit curiozitatea şi nu aţi încercat încă lentilele Acuvue?. Mai întâi de toate, vă recomandăm să vorbiţi cu medicul dumneavoastră la următoarea vizită. Nu uitaţi: cu vara la uşă, ar fi potrivit să vă bazaţi pe un lider pe piaţă de încredere ca Acuvue!

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook, Instagram, Twitter sau Pinterest.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse