Autentificare

Cu lentilele de contact în vacanță

Condiții extreme într-o destinație exotică, o baracă fără electricitate sau un cort pe malul unui lac în Croația? Vacanțele au multe asemănări între ele, iar una dintre cele mai importante este că ambianța în care suntem obișnuiți să facem anumite lucruri de rutină nu este aceeași ca acasă. Folosirea unei băi sau a lentilelor de contact poate deveni un coșmar.

Igienă, igienă, igienă

Imposibilitatea de a accesa o baie, nespălarea mâinilor după folosirea toaletei, dar și flora, fauna locului, permit acumularea de patogeni periculoși pe degetele dvs., împotriva cărora organismul nu poate lupta. Să luați o infecție la ochi nu este imposibil. Ce vă sfătuim? Fiți foarte atenți la igiena dvs. atunci când călătoriți. Folosiți șervețele umede pentru curățarea mâinilor și dezinfectați lentilele de contact, depozitându-le într-un suport antibacterial ce conține ioni de argint și distruge bacteriile în mod sigur.

Vacanță fără griji – lentile de contact zilnice

Nu aveți nevoie de soluții și nici de suporturi pentru lentile. Nu mai trebuie să dezinfectați aceleași lentile de contact. Lentilele de contact zilnice sunt perfecte pentru vacanță – le aplicați dimineața, iar seara le aruncați. Griji minime pentru confort maxim.

Voi cum aveți grijă de lentilele dvs. în vacanță? Preferați lentilele zilnice sau cu o durată de purtare mai lungă? Sau poate ați renunțat la lentile și purtați ochelari de vedere?

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse