Autentificare

Rolurile Principale a Lentilelor de Contact sau Lentile în Filme

Puține personaje din filme își încuie mașinile; actrițele se trezesc cu machiajul perfect prezentabil; eroine care nu transpiră și tot așa. Deci, ne-am concentrat aici pe niște filme care conțin întrebuințarea lentilelor de contact. Ne puteți ajuta?

The Avengers: Age of Ultron

(Acțiune / Aventură / sci-fi)

Aceasta este continuarea unui serial de succes cu super-eroi inspirați de cei de pe benzile desenate, Iron Man, Thor, Captain America, The Incredible Hulk, Hawkeye și Black Widow înfruntă împreună pericole terifiante. Și totul din cauza ca miliardarul Tony Satrk a încercat să reînnoiască un program care ține de paceaa lumii. Doar personajele Avengers sunt cei care îi pot sta în calea periculosului Ultron! Oare o vor face cu succes?

Purtați lentile de contact? Atunci, mai mult ca sigur ca ați observat scenele în care apar lentilele! Aceasta este lista noastră;

Hulk

(Acțiune / Sci-Fi)

Un film de aventură uluitor despre un om de știință obișnuit, cu o viață dificilă, și care din cauza unui accident în laborator se transformă într-o creatură ce luptă împotriva răului (un super-erou ca la carte), dar care se bate cu propriul trecut și cu sine însuși.

Vă întrebați unde apar lentilele în film? Iată răspunsul!

Avatar

(Acțiune/ Avetură / Sci-Fi / Fantezie)

Cum ar arăta dacă realitatea zilelor noastre s-ar intersecta cu o lume fantastică și armonioasă? Pandora este un loc la care putem doar visa, o planetă plină de armonie și frumusețe. Dar niște oameni au descoperit în această lume o sursă de materii prime și au decis să le exploreze la maxim. Localnicii, însă, nu intenționează să le permită distrugerea lumii lor. Pentru a complica lucrurile, în poveste intervine și dragostea dintre prințesei de pe Pandora și un reprezentant al pământenilor. Cum se poate întâmpla?

Gândiți-vă bine – cine poartă lentile de contact? Oare să fie un pământean sau vreun membru al tribului Na’vi de pe Pandora?

Monsters Inc.

(Familie / Desene Animate / Comedie / Fantezie)

Nu sunt sigur că acele creaturi create în studioul codus de Henry J. Waternoosem mi se par înfricoșătoare, dar se pare că funcționează cu cei mici. Măcar cu unii dintre copii? Personajul negativ principal este James P. Sullivan, împreună cu cel mai bun prieten al lui și coleg Mike Wazowski. Vă promitem că Mike vă este coleg și cu voi. Cum? Poartă lentile de contact și el. Nu credeți?

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse