Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

Lentilele de contact? Nu, nu pentru mine... Sau poate da?

Ca și în cazul multor alte produse, la fel vine vorba când vorbim despre lentile de contact. Părerile sunt împărțite în legătură cu purtarea acestora sau nu. Sperăm că după ce veți citi articolul nostru veți fi de acord cu noi și veți experimenta comoditatea unei vieți cu lentilele de contact. Să vedem care sunt cele mai întâlnite dileme.

Sunt potrivite doar pentru tineri!

Nu e adevărat. Vârsta e un factor care nu influențează în niciun fel o alegere de felul acesta. Important este să înțelegeți doar că lentilele de contact au nevoie de o îngrijire corectă. Sunt mulți copii care poartă lentile, deci, e clar – nu există o limită de vârstă! Lentilele sunt soluția potrivită pentru corectarea defectelor de vedere în 90% din cazuri.

Lentilele ajută doar persoanele cu un defect de vedere ușor

Sunt multe tipuri de lentile de contact, astfel încât să ajute un număr cât mai mare de persoane. Acestea corectează cele mai întâlnite defecte ale ochilor – miopia, hipermetropia, prezbiție și astigmatismul. Cât îți lipsește? –12? +6? Sau poate mai mult? Lentilele au o gamă largă de dioptrii. Chiar și cei care suferă de astigmatism sau prezbiopie pot fi ajutați.

Ce mă fac dacă dacă sunt mereu în mișcare?

Sunteți de obicei plecați de acasă pentru mai mult de 12 ore pe zi? Petreceți aproape toată ziua într-un spațiu dotat cu aer condiționat? Lucrați la computer? Obișnuiți să dormiți în timpul zilei? Mergeți la piscină? Sunteți siguri că veți uita să vă scoateți lentilele de contact înainte de a merge la somn? Pentru toate aceste situații, lentilele de contact nu mai sunt un obstacol, ba chiar, de multe ori, sunt soluția perfectă! Descoperiți puterea lor magică!

Mai mult decât atât, comparativ cu ochelarii, lentilele sunt cu totul altceva! – nu există distorsiuni de imagine sau ceață, și – foarte important – puteți utiliza întreg câmpul vizual, bucurându-vă de frumusețea din jurul vostru. În afară de aceasta, femeile își pot pune în evidență, în sfârșit, ochii, machiindu-i cum mereu și-au dorit și lăsând ochelarii să fie o simplă piesă de accesoriu! Fără să mai vorbim de lentilele colorate

Desigur, sunt și excepții, nu toți oamenii se pot adapta la lentile, dar de ce să nu încercați?

Noi sperăm că veți doriți să le încercați și că veți afla: lentilele de contact sunt sinonimul libertății.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Citește de asemenea…

Seturi de lentile de contact - 5 combinații de lentile și soluții cu discount

Lentile de contact și o soluție într-un pachet la preț special? Datorită acestui pachet, economisiți cel puțin …

Deschideți articolul

Ochelari de soare Primăvară/ Vară 2018 - Ghidul nostru de tendințe

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Care brand de ochelari de soare a fost cel mai popular în 2017?

Deschideți articolul

Ray-Ban - cum să afli dacă sunt falși?

Ray-Ban – cum să afli dacă ochelarii sunt falsi? Câteva minute de lectură v-ar putea economisi bani.

Deschideți articolul

Acesta este TOP 10 cele mai bune lentile de contact - iată și de ce

Care au fost cele mai populare lentile de contact în 2017? Am pregătit o listă cu cele mai bune 10 lentile de contact din ultimul an.

Deschideți articolul