Autentificare

Lentile anuale sau lunare? Alege ce este mai bine pentru tine

 

La un moment dat, oricine care poartă lentile de contact a trebuit să aleagă între diferite tipuri de lentile de contact disponibile pe piață, fie în funcție de producător sau de marcă, fie în funcție de materialele folosite sau de durata de purtare recomandată. Așadar, ce este mai bine: ar trebui să alegi lentile de contact anuale sau lunare, și au lentile de contact anualerecenzii bune?

În această nouă postare din Lentiamo, vom explica în detaliu avantajele lentilelor anuale și lunare astfel încât să poți decide care este cea mai convenabilă pentru tine în funcție de criterii. Citește mai departe și află dacă lentilele de contact anuale sau lunare sunt mai utile pentru tine!

Descoperă și alege între lentilele anuale și cele lunare

Așa cum sugerează și numele, lentile de contact lunare au o durata de utilizare estimată și recomandată de aproximativ 30 de zile. Acest lucru înseamnă că va trebui să le îngrijești în mod corespunzător în această perioadă pentru a nu se deteriora sau strica în urma unui eventual contact cu agenți externi.

Principala diferență între lentilele lunare și cele anuale este că lentilele anuale pot fi folosite timp de până la 365 de zile. Desigur, îngrijirea corespunzătoare a lentilelor de contact anuale necesită un angajament față de bunele practici de îngrijire și igienă pentru o perioadă mai lungă de timp. Ia în considerare ce ar putea funcționa cel mai bine pentru nevoile tale.   

Să ai întotdeauna soluție pentru lentile de contact și suport pentru lentile de contact la îndemână pentru depozitare atunci când înlături lentilele de contact. Acest lucru le asigură că vor sta în siguranță când nu sunt la ochi. 

Lentile de contact și suportul pentru lentile de contact

Avantajele lentilelor lunare

 • Acestea îți permit să economisești bani în comparație cu costul lentilelor de contact zilnice (luând în considerare, de asemenea, costul lichidului și al suportului)!
 • Vei putea să comanzi lentile care vor dura mult timp, și nu va trebui să mai cauți des lentile de contact.
 • Mulți specialiști în îngrijirea ochilor recomandă aceste lentile de contact pacienților lor, iar recomandarea experților este un lucru minunat.

Lentile de contact anuale: opinii și avantaje

 • Atunci când alegem între lentilele de contact anuale sau lunare, cei care doresc o rezistență și o durabilitate mai mare ar trebui să aleagă lentilele anuale cu durată de viață mai lungă datorită proprietăților lor și a materialelor din care sunt confecționate
 • Sunt mai rigide și sunt proiectate pentru o transmisibilitate ridicată la oxigen., care este absolut necesară pentru a menține ochii în cea mai bună stare și pentru a preveni iritarea sau uscarea lor 
 • Acestea sunt de obicei recomandate de experți pentru persoanele cu dioptrii mari.

Cumpără lentile de contact lunare - fă-o confortabil cu Lentiamo

Ai luat deja o decizie între lentilele anuale sau lunare? După cum ați văzut, ambele sunt foarte recomandate, așa că alegerea dvs. va fi destul de reușită în ambele cazuri.

Cumpără din confortul casei tale cu Lentiamo, liderul pieței opticienilor online. Oferim mai multe prețuri accesibile decât cele pe care le găsești la opticienii standard, toate oferite pe baza celor mai înalte standarde de calitate. Pentru că atunci când vine vorba de a avea grijă de sănătatea dumneavoastră vizuală, nu există riscuri suplimentare care să merite să fie luate.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse