Autentificare

Lentilele de contact și hipismul. Este OK, merg împreună?

Într-adevăr! Aveți lentile de contact și vă bucurați de călărie?

În acest caz, sunteți cu siguranță familiarizat cu următorul scenariu:

Practici călărie în ploaie și te întrebi dacă cineva a inventat ochelarii cu ștergători, pentru că nu vezi nimic… îți pui casca de protecție în timp ce brațele ochelarilor apasă în părțile laterale ale capului și îți crează un mic disconfort; sau poate te afli în sala de echitație, încercând să te concentrezi, dar te irită tampoanele nazale ale ochelarilor tăi ce îți stau acum blocați pe nas din cauza prafului și transpirației. Calul tău nu este atât de grozav la galopat, la trap sau la sărituri bruște laterale, lăsându-te în nesiguranță, tu nu știi la ce să te concentrezi acum, la călărit sau să-ți salvezi ochelarii înainte să atingi pământul? Caii își schimbă „hainele de iarnă“ în această perioadă, ceea ce înseamnă că ei stau foarte mult în noroi, iar tu abia că vezi prin ochelari din cauza întregului praf.

Vă sună cunoscute oricare dintre aceste situații? Sau puteți chiar să mai adăugați altele din propria experiență?
 De ce ar trebui să stricați cea mai frumoasă priveliște a lumii, cea de pe spatele unui cal, prin faptul că nu poți să vezi frumusețea înconjurătoare și clară? V-ați gândit vreodată să folosiți lentile de contact? Dacă o faceți, nu veți regreta!

  Lentilele de contact sunt concepute în primul rând pentru persoanele active, dedicate hobby-urilor lor care doresc să se bucure de timpul lor în întregime.
În afară faptului că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la toate lucrurile pe care le-am menționat la începutul acestui articol, veți avea și câteva alte beneficii. De exemplu, o viziune mai largă, veți putea vedea pe întreg câmpul vizual spre deosebire de ochelari ce vă limitează viziunea periferică. Ați vrea să vedeți foarte clar ce face adversarul dvs. În plus, nu va trebui să vă faceți griji de căderea ochelarilor dvs. în timpul echitației, care, conform legii lui Murphy, vor pica fix sub cal, ce, bineînțeles că va călca fix pe ei.
Lentiamo vă recomandă să alegeți lentile de contact care să vi se potrivească bine, pe care le-ați încercat înainte și care sunt recomandate de doctorul oftalmolog.
Desigur, praful stă și pe lentilele de contact, se așează pe orice, deaceea vă recomandăm cea mai simplă și eficace soluție, lentilele cu purtare zilnică, sau de unică folosință, care se aplică dimineața și pot fi aruncate cu ușurință după utilizare.
 

Indiferent dacă veți alege să călăriți folosind sau nu lentile de contact vă recomandăm să aveți mereu la îndemână o soluție de dimensiuni reduse astfel încât praful așternutului, fânul sau părul calului nu vă vor prinde prin surprindere.Și pentru că sezonul de echitație este în plină floare, nu ezitați și cumpărați una chiar acum. În plus, dacă faceți o comandă online din magazinul nostru o veți obține gratuit! Cum faceți? Simplu, fiecărui produs îi corespunde un număr de puncte bonus. Cu fiecare comandă câștigați puncte prin programul nostru de bonus. Fiecare client poate alege gratui cadou său dorit.
 
Aveți vre-un coleg în vestiar ce poartă încă ochelari de vedere? Atunci vă rugăm mult trimiteți-i un link spre acest articol și faceți-i viața mai ușoară! Sau pur și simplu partajați-l pe Facebook. Cu siguranță unii dintre prietenii dvs. se vor bucura, de asemenea, de călărie.

Voi ați întâmpinat vreodată o problemă cu vederea în timpul cursei sau călăriei? Împărtășiți cu noi aici, vom fi bucuroși să auzim de la voi și vom încerca să vă îndrumăm pe drumul cel mai bun.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse