Autentificare

Lentile colorate pentru prima oară? Nu vă faceți griji!

Scris de Lentiamo pe 26. 5. 2017

Aţi vrea să încercaţi lentile colorate? Minunat! Noi, cei de la Lentiamo.ro, ne dorim ca prima dată când le veţi încerca să aveţi o experienţă de neuitat, de aceea am vrea să vă dăm câteva sfaturi – ce să faceţi şi ce nu.

Uneori ne repetăm, dar pentru binele vostru, sperăm că veţi urma aceste câteva reguli de precauţie.

Pariaţi pe calul câştigător

Nu încercaţi lentilele la nimereală. Nimeni din noi nu are timp de pierdut şi nimeni (cu excepţia ipohondrilor) îşi doreşte necontenit să meargă la doctor. Deci, prima regulă e cea fundamentală: părerea specialistului şi prescripţia nu pot fi interpretate şi supuse la ceea ce e mai convenabil. Specialistul vă va ghida în alegerea lentilelor făcute din materialul cel mai potrivit, vă va vorbi despre eventualele complicaţii, vă va explica cum se folosesc şi cum se îngrijesc. Credeţi-ne, nu este nici un filmuleţ pe Youtube care să înlocuiască toate acestea.

N-o faceţi oriunde!

Da, experienţa contează, dar unde o faceţi la început poate avea o mare importanţă. Până la urmă, urmează să introduceţi ceva în ochi, deci o încăpere în care e întuneric sau murdar face totul mai complicat. Veţi avea nevoie de o oglindă, de lumină, mâini curate şi uscate, ochi învigoraţi cu puţină apă. Nu pare dificil, ce ziceţi?

Fiţi calm, e mai uşor decât pare

Chiar dacă lentilele sunt cireaşa de pe tort în look-ul care va tăia respirația oricui, nu vi le aplicaţi când aţi terminat tot. Lentilele pot fi aplicate înaintea cremei hidratante şi make-up. În afară de aceasta, veţi avea timp să vă admiraţi noua personalitate şi să verificaţi dacă lentila stă bine. Aveţi grijă ca mâinile să fie perfect curate înainte de a începe. Acesta e unul din motivele pentru care vă sfătuim să le aplicaţi la început.

Suntem siguri că deja ne urmaţi sfaturile şi că specialistul este pentru dumneavoastră un fel de om sfânt pe care nu îl contraziceţi, dar credem că – aşa cum spuneau latinii – „repetita iuvant“ (nu strică să repetăm!).

Pentru a veni și mai mult în ajutorul vostru am pregătit și un ghid detaliat despre cum aplicăm, curățăm, menținem lentilele în suport și ce soluții să folosim cu diferitele tipuri de lentile corneene.

Fiți la curent cu ultimele produse oftalmice, ochelari de soare, lentile și multe sfaturi pentru ochii dvs urmărind pagina noastră Facebook sau Instagram.

Apelați-ne gratuit la numărul 0800 400 156 sau lăsați-ne un comentariu mai jos, vom fi bucuroși să vă răspundem.

Acum vă cerem să ne ajutaţi şi să distribuiţi acest articol cu prietenii: lentilele colorate sunt frumoase, ne transformă, uneori ne ajută să arătăm mai bine… dar sunt un accesoriu medical, deci trebuie să aveţi grijă de ele cu multă dragoste.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse