Ochelari de soare - cu reduceri de până la 40%

Autentificare

Vezi cum faci de Halloween

La ce ne referim când vorbim despre Halloween? Odată era considerată o sărbătoare pur-Americană despre care știam doar din filme. Astăzi, a devenit o sărbătoare care ne cere din ce în ce mai multe precum alegerea costumelor, mâncării sau a decorațiilor interioare din casele noastre.

Halloween, cunoscut ca și Sărbătoarea lui Samhain, își are rădăcinile în Irlanda și lunga istorie a celților. De fapt, marchează începutul Anului Noi păgân și sfârșitul verii. Deși motivul nu mai este de ceva timp același, s-a decis să fie folosit numele de Halloween. s-au referit la această zi drept Halloween. Numele este și o formă modificată a sărbătorii englezești „All-Hallows-Eve“, sau „Sărbătoarea Tuturor Sfinților“. Prin urmare ar fi fost ușor de prevăzut că aceste două sărbători să se unească în timp în subconștientul nostru și că tradițiile lor să se împletească.

Chiar și la noi în țară se obișnuiește să ne decorăm tematic casa. Ce ar fi un festival fără decorații și fără costumul perfect? Există o varietate enormă de accesorii pentru Halloween; sânge fals, pânze de păianjen, măști desfigurate și însângerate…orice vă trece prin cap! Iar acum am puns punctul pe „i“. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Prin urmare, vederea dumneavoastră ar trebui să fie cea care vrăjește!

Cum facem asta? Pe pagina noastră Lentiamo.ro avem o varietate foarte mare de lentile colorate. Aveți dreptul să vă alegeți mai multe culori!

În anii precedenți clienții au ales ColorVUE Crazy Lens – White Zombie.

Care vor fi lentilele preferate anulo acesta? Noi punem pariu pe Magic Eye Crazy? Sau veți alege atceva pentru costumul perfect de Halloween?

Alegeți cu grijă și asigurați-vă că alții nu vă vor uita ochii voștri fermecători!

Toți cei de la Lentiamo se vor bucura să vă vadă pozele de pe medii sociale precum Facebook sau Insatgram! Nu uitați hashtag-ul #Lentiamo!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse