Autentificare

Gama Produselor Bonus Se Mărește

Care sunt opțiunile din programul nostru de bonus? Aceleași lucruri practice pe care le cumpărați în mod normal! Noi nu vrem să vă copleșim cu o mulțime de cadouri. Deci, programul nostru de bonus este conceput pentru a vă ajuta să economisiți bani.

La început, gama noastră de produse bonus a constat doar în produse asociate cu lentilele de contact (ce altceva?). Apoi, gama a fost extinsă pentru a include mai multe alte produse pe care le utilizați zi de zi și care ne-au făcut cu ochiul. Noi le-am testat și credem că vă vor plăcea:

Naturalis cremă de mâini cu extract de migdale

Desigur, site-ul nostru se concentrează pe produse pentru ochi. Dar să ne ignorăm mâinile ? Pielea este un material incredibil de complex, flexibil și durabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru degete. Acum sincer, vă protejați în mod corespunzător mâinile de îngheț prin purtarea de mănuși de calitate? Aveți grijă de mâinile voastre în mod corespunzător? Pe vreme rece, așa cum este acum, pielea noastră poate suferi. Pentru 180 de puncte bonus colectate, vă vom trimite această cremă reparatoare și nutritivă. Mâinile voastre vor fi mai netede, mai moi și mai rezistente la fisurare. Haideți, alintați-le!

Lilien gel antibacterian

În trenuri, pe mânere, pe balustrade, chiar și pe bunurile pe care le cumpărați … bacteriile sunt peste tot. Deci, dacă sunteți la serviciu, la școală sau pe drum, acest gel antibacterian devine un companion de neprețuit. Se poate purta în geanta sau rucsac. Ori de câte ori aveți nevoie de el, pur și simplu frecați pe mâinile voastre, în jur de 2 ml de gel (o picătură de marimea unghiei mici), lăsați să se usuce, și mâinile sunt curate ca lacrima! E al vostru, gratuit, cu 250 de puncte bonus!

Balsam de buze

Nu știi niciodată când s-ar putea întâmpla – buze uscate, colțurile gurii crăpate, răni pe buze … Pe lângă senzația dureroasă mai sunt și inestetice. Prevenirea poate fi simplă! Purtați un balsam de buze de calitate cu voi – nu numai pentru situații de urgență, ci pur și simplu pentru protecția de zi cu zi. Se absoarbe ușor și veți aprecia efectele sale de lungă durată. Ingredientele includ vitamina E pentru a regenera pielea, și ulei de jojoba, care o fac plăcută și netedă. Pentru 150 de puncte bonus, veți aprecia rezultatele.

Dopuri de urechi

Dopurile pentru urechi sunt fabricate din spumă de poliuretan (PU) extra-moale și extra-ușor. Forma lor conică se potrivește cu ușurință în canalul urechii și se simt ușor și comod, fără presiune. Dopurile pentru urechi din spumă, oferă o protecție excelentă a auzului la 35 dB. Le puteți obține de la noi pentru doar 50 de puncte.

Lentile colorate

V-ați întrebat cum v-ar sta cu ochi albaștri? Sau, ce ziceți de ochii verzi de pisică? Doar pentru voi, extindem oferta noastră și la lentile colorate, din când în când. Puteți impresiona pe cei din jurul vostru și să arătați irezistibil! Uitați-vă la oferta produselor bonus în mod regulat ca să nu pierdeți șansa să vă schimbați punctele bonus pe lentilele colorate pe care doriți!

Sperăm să vă placă aceste moi produse din programul nostru de bonus. În viitor, vă puteți aștepta la mai multe produse – nu numai pentru ochi, ci și pentru mâini, buze, sau chiar și urechi.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse