10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Am făcut fotografii ale noilor noștri ochelari de soare. Purtați de omul cu cel mai frumos corp din lume

Planul nostru initial a fost sa ne fotografiam purtând acești noi ochelari de soare. Dar se pare că suntem mai degrabă experți în lentile de contact decât în modeling, așa că am cerut persoanei mai calificate să facă în asta.

Modelul nostru în Praga a fost Michal Gajdošech, deținătorul unuia dintre cele mai frumoase corpuri din lume. De asemenea, cel de-al 4-lea cel mai frumos om de pe planetă!  A primit ambele titluri în Decembrie, în Polonia, la concursul Mister Supranațional. N-am mai avut niciodată pe nimeni atât de celebru la Maternia, de aceea am decis să-i punem lui Michal câteva întrebări, în pauzele dintre fotografii.


Cu sigurantă nu esti un novice in fata camerei. De cât timp ești model și cum ai ajuns să faci asta?
Când aveam șaisprezece ani, am avut o prietena care era model și a vrut întotdeauna să facă o fotografii împreună cu mine. Am refuzat mult timp, dar în cele din urmă am cedat. La vârsta de 19 ani, m-am mutat la Praga, gândindu-mă că o slujbă pentru studenți ar fi potrivită. Am realizat că mă pot folosi de fotografiile mele, așa că le-am trimis la mai multe agenții. Și așa a început totul.

Te vezi făcând modelling în viitor?
A fost întotdeauna doar un hobby pentru mine, dar cu care am reușit să am succes cu adevărat .Cu siguranță mă pot vedea făcând asta în viitor, este o pauză frumoasă din viața de zi cu zi și de la celelalte activități.

Cum arată o zi normală pentru tine?
Într-o zi liberă, mă trezesc în jurul orei 8.30, iau micul dejun și merg la sala de gimnastică la 10. Apoi iau prânzul, simțindu-mă bine că am făcut ceva bun pentru mine. Lucrez după masa de prânz: verific e-mailuri, oferte de muncă, castinguri, dar fiecare zi este diferită.


Ce îți place să faci în timpul liber?
Când am timp liber, mă duc în parc cu bicicleta sau cu rolele. Mă duc la cinema cu prietenii sau ieșim pentru niște mâncare bună. De asemenea, îmi plac festivalurile de muzică. Și, desigur, fac exerciții și merg la un centru de wellness.

S-a schimbat viata ta dupa castigarea titlului de cel mai frumos corp din lume?
Absolut. Am primit mai multe oferte, deoarece mai mulți oameni din business au aflat despre mine. A fost o schimbare pozitivă.


În timpul ședinței foto, ai menționat că porți lentile de contact. Ce anume preferi?
Îmi plac lentilele de contact zilnice, deoarece sunt atât de usor de îngrijit. Nu-mi pot imagina purtarea de lentile în mod repetat, cu intensitatea antrenamentului meu (mă duc la sala de sport în fiecare zi).

Cred că toată lumea ar vrea să aibă corpul tău. Poți să împărtășești cu noi secretul despre cum ai reușit să îl obții?
Este vorba mai mult de persistență decât de formule secrete. Și eu acord foarte multă atenție la ceea ce mănânc.

Mulțumesc pentru interviu și mult succes!

Photo: archiv Michal Gajdošech, Instagram

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse