Autentificare

Febra fânului și lentile de contact

Ochi roșii, umezi și mâncărime. Vă simțiți de parcă ați avea nisip sub pleoape. Da, primăvara este aici. Primăvara înseamnă alergii de sezon pentru 10–30% din toată lumea.

În timpul primăverii, cei care sunt hipersensibili se ciocnesc de cele mai comune două alergii – după o iarnă întreagă, aerul este poluat de praf și polen.

Dar fiți atenți – în timpul primăverii, simptomele alergiilor de sezon sunt mai vizibile. Touși, asta nu înseamnă că în restul anului acestea nu există. Variate forme de alergii de sezon există pe parcursul a 8–10 luni pe an.

Sunt alergic și port lentile de contact. Ce pot să fac?

Alergiile de sezon și febra fânului nu ar trebui să vă împiedice să purtați lentile de contact. Trebuie să aveți grijă de ele corect. Ce trebuie să faceți? Reduceți timpul de purtare a lentilelor de contact pe durata zilei. Purtați lentile de contact lunare sau săptămânale? Întrebați specialistul dvs. care este cea mai bună soluție pentru lentile atunci când cantitatea de polen în aer este cea mai înaltă. Cu cât mai puțină murdărie, alergeni și proteine se află pe suprafața lentilei, cu atât mai puțină iritație va suferi corneea și cu atât mai puțin vă vor deranja alergiile. Nu uitați și de picăturile pentru ochi. Consultați un specialist ca să aflați care sunt cele mai bune pentru dvs.

Atunci când simptomele alergiilor sunt prea puternice, alegeți lentilele de contact zilnice

Lentilele de contact zilnice se aplică dimineața și se aruncă seara. Nu aveți nevoie de soluții pentru lentilele de contact. Bucurați-vă de lentile noi și curate fără reziduuri și alergeni. Multe studii internaționale, precum Hayes, VY, Schnider & CM Veys J în „Evaluarea lentilelor de contact zilnice în categoria celor care suferă de alergii“ Contact Lens & Anterior Eye 2003, confirmă că simptomele alergiilor sunt mai puține atunci când purtați lentile de contact zilnice. Senzația de corp străin în ochi, roșeața conjunctivală și alte simptome neplăcute de alergii apar tot mai rar.

Voi cum luptați cu alergiile? Încercați să găsiți o metodă de a le păcăli? Depășiți cele mai rele zile ale acestui an cu ajutorul lentilelor de contact zilnice din magazinul nostru.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse