Autentificare

Yoga pentru ochii dumneavoastră

Alergiile, praful, fumul, ecranele și o mulțime de alți factori de zi cu zi pot face ochii noștri uscați sau chiar iritați, pot provoaca o senzație inconfortabilă, incomodă vederii noastre. Pentru cei mai mulți picăturile oftalmice sunt soluția evidentă, dar în cazul în care doriți să preveniți simptomele de la bun început, ce spuneți de exerciții yoga pentru ochii dumneavoastră?

Spre deosebire de yoga cu trupul, oricine poate face yoga pentru ochii săi. Această metodă implică diferite exerciții care întind mușchii ochilor și pot ajuta la prevenirea sindromului de ochi uscat. Dacă vă decideți să încercați, amintiți-vă întâi să practicați fără a purta ochelarii de vedere sau lentilele de contact la ochi. Există o mulțime de metode diferite, noi ne-am uitat la câteva exemple pentru început și ne-am gândit să le împărtășim cu voi aici:

Cum să faceți corect exerciții de relaxare pentru ochi

3 practici yoga pentru ochi

Metode rapide de imbunatatire a vederii

9 exerciții yoga ce pot menține ochii sănătoși

5 exerciţii pentru ochi obosiţi

Remedii naturiste pentru ochii uscați

Așa că, dacă ochii uscați devin o problemă, încercați yoga pentru ochi. Cum v-ați descurcat? Sau poate ați încercat și alte exerciții și doriți să ne împărtășiți propria experiență? Vom fi încântați să auzim cum vi s-a părut.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse