Autentificare

Să o cunoaștem pe Ester - Manager de țară pentru Lentiamo.es

Ester vine din Insulele Canare, studiază pentru o diplomă postuniversitară în Social Media & Community Management, iubește romanele lui Paolo Coelho, salsa și călătoriile. Ester Sánchez, Country Manager de e-shop (Lentiamo.es) este o femeie care nu poate fi cunoscută chiar atât de ușor. Hai să descoperim măcar câte puțin din ea.

Cinci întrebări pentru Ester

Ai lucrat pentru Lentiamo timp de doi ani și jumătate. Cum ai ajuns să lucrezi aici?

Înainte de a avea de a face cu lentilele de contact, am ajutat clienții unei anumite companii cu bagajele pierdute. A fost foarte stresant și de aceea, atunci când am văzut anunțul de la Maternia: „suport serviciu clienți, traduceri, nu este nevoie de cehă“, nu am ezitat nici o secundă. Iar când am aflat că m-au plăcut și ei pe mine, a fost o decizie ușoară ;).

Vii din Gran Canaria și te-ai stabilit în Praga acum trei ani – care crezi că este cea mai mare diferență dintre cehi și spanioli?

Aproape totul este diferit! În special modul în care oamenii interacționează unii cu alții. În Spania, este foarte ușor pentru să începi un chat cu oricine, oriunde. Este mult mai dificil să faci asta aici. A fost o luptă uriașă pentru mine, să mă abțin de la discuții cu toată lumea pe care am cunoscut-o. Cehii sunt mai rezervați, dar este adevărat că odată ce ajungi să cunoști pe cineva mai bine și să intri sub pielea lor, ei pot fi prieteni și colegi minunați.

Sunteți manager de țară pentru Spania. Ați putea să ne spuneți ceva despre modul în care oamenii cumpăra lentile de contact în Spania? Care sunt cele mai populare – cele zilnice sau cu purtare extinsă? Spaniolii preferă să poarte lentile de contact sau ochelari?

A fost destul de complicat, cu magazinele on-line, în Spania, pentru o vreme, spaniolii nu au folosit internetul pentru cumpărături prea mult. Dar acum totul s-a schimbat. Cele mai populare lentile de contact sunt cele lunare – Biofinity, Acuvue Oasys și Air Optix Aqua. Și pentru că Spania este o țară plină de soare, ei poartă ochelari de soare foarte mult. Și sub ei – lentilele de contact.

Ești departe de casă – ce faci în timpul liber în Praga? Ce iți place faci?

Cea mai mare parte a timpului meu o dedic studiilor postuniversitare. Când mai am puțin timp liber, îmi place să merg la operă sau să citesc. Îmi place Paolo Coelho sau Angela Becerra, care sunt foarte populari în Spania și America Latină. Îmi place să fiu în apă, înotul este sportul pe care îl practic cel mai des – îmi e dor de mare foarte mult. O alta pasiune a mea este de călătoria, în fiecare week-end și zi de vacanță mă duc undeva. Mi-e dor de familia mea, dar încercăm să vorbim pe Skype o dată sau de două ori pe săptămână.

Și o întrebare obligatorie – Ce le-ai spune clienților noștri?

Eu am lucrat pentru Lenatiamo.es, încă de la început și eu pot vedea, astfel cum am crescut și clienții noștri continuă să cumpere la noi. Fără voi munca noastră ar fi în zadar, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul și încrederea acordată. Lucrăm din greu pentru a vă asigura un serviciu de calitate superioară.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse