Autentificare

Să o cunoştem pe Michaela Janovská, directorul adjunct al departamentului de expediere a coletelor

La serviciu are de-a face cu 35 000 colete în fiecare lună. Acasă, în grădină, luptă cu melci. Míša Janovská, directorul adjunct al depozitului nostru din Nová Bystřice este o femeie tânără şi determinată, iar pe lânga asta şi un grădinar pasionat, fan al cărţilor bune, teatrului şi bowlingului. Să o cunoaştem!

5 întrebări pentru Míša

De cât timp lucrezi pentru Maternia şi ce te-a făcut să vrei să lucrezi aici?

Lucrez pentru Maternia de doi ani şi opt luni… S-a întâmplat pe neaşteptate. Tocmai lăsasem ultimul meu job, când am primit un apel de la Radka Bednářová. Mi-a spus că Maternia caută un nou asistent pentru departamentul de operaţiuni. Peste 4 zile am început să lucrez deja. ☺ Sunt foarte mulţumită de decizia pe care am luat-o.

Cum arată o zi obişnuită de-a ta la locul de muncă? Ai grijă de expedierea coletelor pentru toate ţările sau doar câteva din ele?

Toată ziua lucrez, în mare parte, cu lentile de contact, ambalare şi expediere, pentru toate ţările. De asemenea, conduc întreaga echipă de 14 oameni a departamentului. În fiecare lună expediem în jur de 35 000 comenzi, un număr foarte mare, lucru care ar fi imposibil dacă nu am lucra ca o echipă. În afara de acesta, mai avem un depozit în Italia.

Depozitul nostru se află în Canada Cehă. Ce ne-ai arăta frumos prin împrejurimile oraşului Nová Bystřice?

Sunt multe locuri de vizitat pe-aici. De exemplu, ruinele castelului Landštejn sau turnul de veghe Jacub (în direcţia Valtínov). De asemenea, poţi merge într-o scurtă excursie la Rajcherov cu bicicleta. Cred că oricine poate găsi ceva special pe aici, atâta timp cât îi place natura şi relaxarea activă.

Ştiu că îţi place grădinăritul. Ce creşti în grădina ta? E aşa cum ţi-o doreşti?

Grădinăritul este un fel de a ma relaxa. Îmi plac florile, dar în grădină vei găsi şi o seră cu legume şi ierburi. Lucrurile merg aşa cum mi le doresc, am mereu ceva de care sa am grijă, chiar dacă lupt mereu cu duşmanul numărul unu – melcii. Cine are o grădină, ştie cum e.

Şi o întrebare pentru final– ce ai vrea să le spui clienţilor noştri?

Apreciez faptul că folosiţi magazinul nostru online şi că reveniţi mereu la noi. Credeţi-ne că facem tot posibilul ca produsele să vă ajungă în cel mai scurt timp posibil. Vă mulţumesc !

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse