Autentificare

Știi cum să îți alegi ochelarii de soare sport potriviți?

 

Cum să alegi ochelarii de soare sport potriviți

 

 

Pentru sportivii de performanță, este clar: ochelarii sport trebuie să fie ajustabili, să aibă o formă aerodinamică, să ofere o corecție optică 100%, să aibă un sistem avansat anti-ceață și poate chiar un finisaj fotocromic.

 

 

Dar ce se întâmplă dacă faci exerciții doar de plăcere? Există ochelari de soare pe care i-ai putea folosi pentru jogging, schi, ciclism, alpinism sau drumeții? Răspunsul este da. Mai jos vei găsi câteva sfaturi despre cum să alegi modelul&;nbsp;corect.

 

 

Urmează motto-ul “ “Siguranța înainte de toate”

 

 

Robustețe, rezistență, funcționalitate.Acestea sunt cele trei calități principale pe care ar trebui să vă concentrați. Ochelarii trebuie să fie rezistenți la impact, să nu alunece pe nas și să nu cadă. În caz de deteriorare, aceștia nu ar trebui să reprezinte un pericol pentru ochii dvs..

 

 

Ramele din plastic sunt mai bune decât cele din metal, deoarece acestea din urmă vă pot răni ochii sau fața atunci când se sparg.. Plasticul (policarbonat) ar trebui, de asemenea, să fie utilizate pentru lentilele – spre deosebire de sticlă, este rezistent la spargere, ceea ce înseamnă că nu există bucăți ascuțite care să vă afecteze ochiul vederea.

 

 

Nu uita de protecția împotriva radiațiilor UV

 

 

Poate că îți place să mergi cu bicicleta vara și să schiezi sau să faci snowboarding iarna. Sau poate preferi să faci drumeții și să joci golf. Indiferent de ceea ce faci, aceste activități au un lucru în comun – toate te țin afară la soare. Atunci când alegi ochelarii de soare pentru sportul tău preferat, asigură-te că acorzi atenție capacității lor de a te proteja împotriva radiațiilor UV. Razele UV nu sunt periculoase doar vara, acestea pot afecta semnificativ vederea ochilor și toamna sau iarna – cerul gri nu este un obstacol pentru radiațiile UV.

 

 

La munte, iarna, ochelarii de soare cu un filtru UV suficient de mare vă protejează ochii și de radiațiile reflectate de zăpadă sau de gheață. Ochelarii de soare reprezintă accesoriul perfect pentru pârtii, schi , precum și pentru patinaj pe gheață.

 

 

Alege ochelari de soare cu eticheta UV400 – o astfel de protecție este capabilă să blocheze razele cu lungime de undă de până la 400 nanometri și garantează o protecție de 100% împotriva tuturor radiațiilor UV.

 

 

Sfaturile noastre pentru ochelari de soare sport?

 

 

Ochelari de soare de la Oakley și Arnette îndeplinesc toate condițiile și oferă, de asemenea, și modele minunate.Avem variante pentru toată lumea, chiar și pentru purtători de lentile de contact.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse