10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Cum să descoperiți ochelarii de soare Chanel falsi

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 25. 8. 2019. Scris de Lentiamo

Ochelarii de soare Chanel sunt renumiți pentru design-urile extravagante și calitatea lor deosebită. Numele Chanel reprezintă ochelari de calitate superioară și rame ce nu se pot rupe.

Cu toate acestea, există o mulțime de ochelari de soare Chanel contrafăcuți. Datorită prețului și calității lor scăzute, ochelarii de soare falși pot fi foarte nocivi pentru ochii noștri. De aceea, Lentiamo a făcut o listă de sfaturi de ce și cum ar trebui să stai departe de ochelarii falși.

Vă vom arăta cum să evitați ochelarii de soare falși, dăunători, în seria noastră „Cum să descoperiți ochelarii de soare falsi”. În șase articole înveți cum să distingi cu ușurință Oakley, Prada, Carrera, Persol sau Dolce & Gabbana falși față de ochelarii de soare originali.

De ce ochelari de soare Chanel falși vă pot afecta ochii

Ochelarii de soare Chanel sunt stilați, eleganți și fabricați profesional. Ochelarii de soare Chanel falși, pe de altă parte, nu au suficient filtru UV, lentile rezistente la spargere și rame rezistente. Deoarece pupilele noastre sunt larg deschise prin lentilele întunecate și niciun filtru UV nu blochează razele soarelui, ne putem deteriora grav ochii și vederea. De aceea trebuie să știm să distingem falsurile de ochelarii de soare originali.

2 sfaturi despre cum să identificați ochelarii de soare Chanel falși

1. Verificați brațele

Ochelarii de soare Chanel sunt fabricați în Italia – ochelarii de soare originali au scris (Made in Italy) pe brațul drept împreună cu literele CE. Pe brațul stâng au un cod de identificare unde al doilea șir de caractere ar trebui să înceapă cu litera C.

2. Verificați lentilele

Noile modele de ochelari de soare Chanel au un logo Chanel mic pe lentilă și un cod de identificare vertical, gravat în dreapta.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse