Autentificare

Cum utilizați corect suportul sau caseta pentru lentilele de contact?

În sfârșit stăpâniți arta aplicării lentilelor de contact și vă puteți bucura de o vedere clară, pe tot câmpul vizual și ați scăpat de ochelari, cu excepția ochelarilor de soare pe care vi-i recomandăm. S-a înserat și vă pregătiți să vă așezați în pat, asta înseamnă că veți scoate lentilele de contact pentru a vă odihni ochii.

Când nu purtați lentilele de contact ar trebui să le păstrați într-un suport igienic

Este mult mai mică decât un suport pentru ochelari, se potrivește în orice geantă de mână, chiar și celor cu un design mai mic. Deoarece lentilele de contact sunt mereu expuse la diferite condiții și la bacterii este absolut necesar să le păstrați într-un mediu igienic. De aceea trebuie mereu să vă asigurați că păstrați suportul curat, uscat corespunzător după spălare, încărcat cu soluție adecvată și strâns bine.

Fie că aveți aceeași prescripție pentru ambii ochi sau nu, va fi ușor să înțelegeți în ce căsuță a suportului introduceți fiecare lentilă. L este pentru ochiul stâng (din engleză – left) și R pentru dreptul (right) – este foarte important să le puneți întotdeauna corespunzător.

Pouzdro
 

Știați că suportul trebuie înlocuit în mod regular? Nu? Ei bine, acum știți.

Nu este nevoie să vă faceți griji – este ieftin și cu siguranță merită pentru sănătatea ochilor dumneavoastră. În plus, suporturile sunt un trend! Aceasta înseamnă că puteți ascunde micul suport standard într-unul de forma unei mingi de fotbal, sau unul cu forma unui animal drăguț. Casetele sunt cadouri excelente pentru zile de naștere, aniversări sau Crăciun.
Dar să continuăm!

Aveți deja un suport digital inteligent? Aceasta vă va aminti când trebuie să înlocuiți lentilele deîndată ce perioada lor de purtare s-a terminat. Acestea se aplică în general pentru lentilele de contact pentru două săptămâni cât și pentru cele lunare . Nu se aplică celor cu purtare zilnică deoarece este ușor să vă amintiți când să le aplicați și când să le aruncați (dimineața și seara) – sau nu este?

Nu trebuie să vă faceți griji în care calendar trebuie să vă faceți notițe, sau că puteți șterge din greșală alarma setată în telefonul dumneavoastră. Chiar și în acest caz igiena este foarte importantă, știm cu toții că nu tot ce strălucește este aur. Deci nu uitați să vă înlocuiți și casetele, nu doar lentilele de contact. Cu siguranță merită să aveți măcar un alt suport de rezervă în cazul în care pierdeți sau deteriorați unul, ori sunteți la în vizită sau la o petrecere și vă decideți să rămâneți peste noapte.

Când ochii dumneavoastră se odihnesc este și timpul în care lentilele voastre fac același lucru.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse