Autentificare

Cum știi ce lentilă se potrivește fiecărui ochi? 👁

Dacă ai început de curănd să porți lentile de contact, probabil că ai avut îndoieli cu privire la modul în care să le folosești, cum să le pui fără probleme, etc. Un lucru despre care mulți oameni se întreabă, de asemenea, este cum să știe ce lentile de contact sunt pentru fiecare ochi în parte. În această postare Lentiamo, îți vom povesti despre un truc care nu te va dezamăgi niciodată. Continuă să citești pentru a afla!

Suntem liderul opticienilor online, așa că sfaturile echipei noastre de optometriști vă sunt perfect recomandate, mai ales atunci când sunteți la început cu acest tip de produs.

De unde știi care lentilă este cea din dreapta și care este cea din stânga?

La prima vedere, două lentile de contact pot părea la fel, dar, în multe cazuri, ele sunt identice doar în ceea ce privește aspectul lor. După cum știi, se întâmplă foarte des să ai o valoare diferită a dioptriilor la fiecare ochi, așa că fiecare lentilă trebuie să fie așezată în așa fel încât să poți vedea clar cu ambii ochi.

Prin urmare, răspunsul la întrebarea cum să știm ce lentilă aparține fiecărui ochi este foarte simplu: folosește suporturi pentru lentile astfel încât să le poți depozita întotdeauna în partea corectă. Cel mai adesea, dreapta este indicată cu un R (Right) iar stânga cu un L (Left).
Dacă ai aceeași dioptrie pentru ambii ochi, atunci este mult mai simplu deoarece lentilele sunt universale, potrivite pentru ambii ochi. 

Left and right contact lens case

Cumpără-ți suportul pentru lentile de contact de la Lentiamo

Încă nu ai unde să îți depozitezi lentilele lunare sau trimestriale? La Lentiamo poți găsi o mare varietate de accesorii și soluții pentru lentile de contact astfel încât îngrijirea ochilor să nu fie niciodată compromisă. 

Acum, că ai primit răspunsul de care aveai nevoie pentru a ști ce lentilă este pentru fiecare ochi, nu mai întârzia să îți cumperi suportul pentru ca lentila să fie întotdeauna la locul potrivit. Sperăm că te-am ajutat!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse