10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Cele mai bune cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru cei pe care îi iubești

Alegerea celui mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților poate fi descurajantă. Ochelarii de soare sau de vedere potriviți poti spune cuiva ca ii ințelegi. Unii ochelari spun că sunt îndrăzneți și carismatici. Alții spun că sunt foarte șic și sofisticați.

Nu știi ce să-i oferi acelei persoane speciale în luna februarie? Vezi alegerile preferate ale editorilor noștri și cei mai bine vânduți ochelari pentru partenerul tău, cel mai bun prieten sau chiar pentru tine! Există produse diferite pentru personalități diferite - vezi ce au de spus acești ochelari de soare și de vedere.

 1. Ochelari de soare clasici Wayfarer

  Nu există nimic care să fie cool fără efort ca o pereche de wayfarer. Designul popular rămâne unul dintre cele mai prolifice stiluri până în prezent. Liniile curate, unghiulare sunt perfecte pentru Valentine-ul din viața ta. Modelele Wayfarer de la Ray-Ban le vor transmite că apreciezi personalitatea lor relaxată și că adori look-ul lor elegant.

 2. Ochelari de soare moderni și colorați

  Ochelarii de soare de la foarte modernul brand Meller sunt perfecti pentru orice persoană lipsită de griji din viata ta. Culorile strălucitoare și modelele neașteptate se reunesc pentru a crea un accesoriu sublim. Arată-i persoanei iubite că îi prețuiești individualitatea cu ochelari de soare la modă, care ies în evidență la fel de mult ca și ei.

 3. Ochelari de vedere transparenți

  Să ai grijă de sănătatea și bunăstarea celor dragi este modalitatea supremă de a-ți arăta grija. Ochelarii sunt un cadou personal și practic de Valetine pentru el, ea sau oricine iubiți. Ramele transparente de la Lentiamo sunt clar câștigătorul! Specificațiile moderne arată bine cu tonuri reci sau calde ale pielii și orice culoare de păr. Ochelarii de vedere sunt un cadou atent care arată devotamentul și angajamentul tău față de o persoană specială.

 4. Rame moderne cat eye

  Ochelarii cu ramă cat eye, numiți și ochelari arlechin, au rame clasice cu unghiuri ridicate distinctive. Concepuți de o femeie și deveniți populari datorită unor celebrități precum Audrey Hepburn și Grace Kelly, ochelarii cat eye sunt un cadou excelent de Ziua Îndrăgostiților pentru ea.Ochelarii cat eyes contemporani, precum aceștia de la Armani Exchange au unghiuri mai subtile decât cele din trecut. Sunt perfecți pentru iubitoarele de fashion modern, cu un look etern chic!

 5. Ochelari de soare cu ramă metalică

  Probabil că ai auzit că ramele metalice sunt la modă acum. Acești ochelari de soare rotunzi, din metal, de la Ray-Ban sunt cadoul perfect în tendințe, dar atemporal. Aceștia combină o ramă metalică durabilă cu o formă unică. Dacă iubitul tău este profesionist și sofisticat, dar în același timp expresiv și liber, Ray-Bans rotunzi din metal sunt ideali pentru el. Aceștia tranzitează fără probleme de la serviciu, la școală, la aventurile de vacanță și nu numai.

 6. Ochelari de soare pentru copii

  Este Valentinul tău tânăr și jucăuș? Atunci ochelarii de soare colorați de la Izipizi sunt cadoul perfect. Ochelarii de soare pentru copii nu sunt doar un accesoriu amuzant, ci și extrem de importanți pentru sănătatea ochilor și a vederii copiilor. Ochelarii de soare Izipizi sunt disponibili în patru linii de mărimi diferite pentru copii cu vârste cuprinse între zero luni și 10 ani.

 7. Ochelari de soare supradimensionați

  Ramele supradimensionate sunt pentru cei din viața ta care stabilesc tendințe și își asumă riscuri. Lentilele mari vor face cu siguranță o declarație. Aceste rame glam de la Michael Kors reprezintă lux și stil. Ochelarii de soare care atrag atenția spun Valentinului tău că vrei să-l ajuți să strălucească.

 8. Vouchere cadou

  Poate că ești presat de timp și ai nevoie de un cadou chiar acum. Voucherele cadou sunt o opțiune excelentă pentru ca ei să poată alege exact ceea ce își doresc. Și uite așa, tocmai ai oferit cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților!

  De asemenea, trimiterea unui voucher cadou este foarte simplă. Selectează suma dorită pentru voucher, adaugă un mesaj personalizat și trimite voucherul prin e-mail către tine sau direct către perechea ta de Valentine.

Gânduri de final de la Lentiamo

Un cadou atent cu ochelari de vedere sau ochelari de soare demonstrează că te-ai gândit cu atenție la ceea ce îl face unic pe partenerul de Valentine. Este modul perfect de a arăta că îți pasă de el și că vrei să-l ajuți să-și exprime stilul personal.

Găsirea celui mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților poate fi dificilă pentru oricine. Sperăm că astăzi ai găsit puțină inspirație!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

  Nici o întrebare

  *Câmpuri obligatorii

  Cele mai bine vândute produse