10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

5 idei preferate de cadouri de sărbători pentru 2022

Este sezonul colindelor de Craciun, al cozonacului și, bineînțeles, al cadourilor. Indiferent de ceea ce sărbătorești, răspândește veselia sărbătorilor în acest an oferindu-le celor dragi ceva special.

Află de ce ochelarii sunt perfecți pentru a-i oferi cadou oricui de pe lista ta. Lasă-te inspirat de cele cinci idei de cadouri de Crăciun pentru acest sezon festiv!

1. Ochelari pentru calculator

Mulți dintre noi vor suferi de oboseala digitală a ochilor în această iarnă. Ochelarii de protecție pentru calculator sunt o modalitate simplă de a preveni uscăciunea iritantă a ochilor, durerile de cap și multe altele.

Sunt eleganți, practici și la prețuri accesibile. Ce ți-ai putea dori mai mult? Disponibili fără dioptrii, sunt, de asemenea, cadoul perfect de ultim moment pentru colegul tău preferat sau pentru cel mai bun prieten.

2. Ochelari de soare

Nu numai că sunt un accesoriu clasic, dar ochelarii de soare sunt practici și protejează împotriva razelor UV care provoacă leziuni chiar și în lunile mai mohorâte de iarnă.

Ochelarii de soare sunt cadoul ideal care poate fi folosit oriunde, în orice moment al anului. Sunt disponibili într-o gamă variată de culori și modele care se potrivesc oricărui buget și stil. Înveselește-le ziua cu ochelari de soare de calitate.

3. Ochelari de vedere 

La fel ca noi toți, ochelarii de vedere trec prin multe pe parcursul unui an. Ajută-i pe cei dragi să-și îmbunătățească vechea pereche cu ceva ce le va plăcea.

Folosiți împreună opțiunea de testare virtuală și surprinde-i cu alegerea ta din lista lor de preferințe! Arată-le clar că îți pasă de ei oferindu-le o pereche de ochelari de vedere de calitate.

4. Ochelari de soare pentru copii

Ochii copiilor sunt deosebit de sensibili la efectele razelor UV. Nu numai că sunt un accesoriu foarte distractiv, dar ochelarii de soare pentru copii sunt un excelent instrument pentru a-i învăța pe copii că îngrijirea ochilor este importantă.

Copiii vor fi încântați de ochelarii de soare bine dimensionați. Părinților și adulților le va plăcea să știe că cei mici din viața lor sunt protejați. Este un câștig pentru ambele părți!

5. Vouchere cadou

Și dacă încă nu știi ce cadou să oferi în acest sezon de sărbători, trimite-le un voucher cadou Lentiamo și poți sta liniștit știind că vor primi exact ceea ce își doresc. Voucherele cadou pot fi folosite pentru a cumpăra orice produse pe care cineva și le-ar putea dori sau de care ar avea nevoie.

Sunt și ușor de trimis! Nu trebuie decât să selectezi valoarea dorită a voucherului, să adaugi un mesaj personalizat și să trimiți voucherul către tine sau direct destinatarului, pe email. 

Gânduri de final de la Lentiamo

Nu este un secret că shoppingul de sărbători poate consuma mult timp. Sperăm că acest ghid a fost informativ și că a eliminat o parte din stresul pe care îl presupune cumpărarea cadourilor în acest an. Lentiamo vă urează Sărbători fericite!

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse