Ochelari de soare - cu reduceri de până la 40%

Autentificare

Primiți un cadou de la noi, chiar dacă nu e Crăciunul! Produse bonus!

Apreciem clienții noștri și de aceea venim mereu cu idei noi pentru a vă arăta cât de mult ne pasă.

De exemplu, prin programul nostru bonus câștigați 1 punct la fiecare 2 lei cheltuiți comenzilor dumneavoastră. În plus, dacă vă abonați la newsletter vă mai dăruim încă 50 puncte bonus! Poate că la prima vedere nu pare mult, dar spre exemplu, puteți primi cadou o pensetă cu doar 40 de puncte bonus.

Dacă purtați lentile de contact, știți că mereu este nevoie de soluții speciale pentru întreținerea lor; va fi mereu la îndemână o sticluță în plus la locul de muncă, acasă la părinți sau la locul partenerului dvs.

Pentru igiena mâinilor, un gel antibacterian, vecini gălăgioși, nici o problemă, dopurile pentru urechi vor fi de folos; ori pentru momente de relaxare, un ceai aromat.

Oferta este largă, noi am fost inspirați în alegerea mai multor produse inteligente, cum ar fi pelerina de ploaie. Din plastic, transparentă, cu glugă tip pac-o-mac într-o singură dimensiune universală, este foarte ușoară și poate fi utilizată în mod repetat. Ea vine într-o cutie din plastic rotund, cu logo-ul și are un cârlig pentru a o atașa ușor rucsacului sau genții dvs. în călătorii.

Pentru folosire zilnică, puteți avea șosete albe până la glezne.

Femeile sunt mult prea familiarizate cu problema constantă – unde pun geanta într-un restaurant :) Dacă acesta este și cazul dumneavoastră, ar trebui să alegeți cu siguranță acest suport elegant pentru geanta voastră de mână.

Și dacă nu preferați tabletele sau cărțile electronice, sunteți fanii cărților clasice, împrimate pe hârtie, veți aprecia acest semnt de carte când veți adormi apoi cu o mască de gel relaxantă după o zi lungă și grea.

Există o mulțime de produse din care puteți alege și vom avea cu siguranță mai multe și mereu vom încerca să lărgim gama ofertelor noastre. Ne place să vă facem fericiți cu ajutorul darurilor noastre și puteți paria că nu vom obosi oferind aceste bonusuri pentru voi. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți orice aveți nevoie în acest moment.

Și nu uitați – dacă doriți să obțineți un produs de valoare al gamei noastre bonus, în valoare de mai multe puncte bonus, tot ce trebuie să faceți este să ne recomandați unui prieten ;)

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse