Autentificare

3 Look-uri la moda pentru Halloween

Photo @araguaia

V-ați gândit ce costum veți purta la petrecerea de Halloween din acest an?

Chiar dacă mai aveți timp până pe 31 octombrie, nu strică să căutati deja idei, deoarece nu este ușor să fiți atenți la fiecare detaliu.

Când vine vorba despre costume, nu este suficient sa aveți o idee strălucita, ci trebuie sa acordați atentie și celorlalte detalii cum ar fi lentile de contact crazy care vă vor ajuta să arătați perfect.

Corpse Bride

Corpse Bride nu este nimic nou la petrecerile de Halloween, dimpotrivă, a fost unul dintre cele mai populare costume din ultimii ani.

Anul acesta puteți să-l îmbunătățiți cu un detaliu eficient-ochi colorat complet. Aceste lentile care acoperă complet ochiul, inclusiv partea alba, vă vor garanta că nu veți trece neobservat la petrecere.

Aveți 28 modele dintre care puteti alege ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm.

Photo @princessmorganb & shot by @blind7photography

Stephen King’s “IT”

După premiera recentă Stephen King’s “IT”, ne așteptăm ca măștile de clovn să devină unul dintre cele mai mari hituri din acest sezon.

Ele au un mare avantaj – nu trebuie să vă verificați machiajul în mod regulat în timpul serii pentru că, cu cât se întinde mai mult, cu atât va fi mai înfricoșător :)

Dar nu uitați să completați imaginea de clovn cu un aspect intens prin folosirea unor lentile de contact speciale.

Machiajul cu roșu, negru si alb se va potrivi minunat cu nuanța vibrantă de albastru de la Color Vue 3 Tones.

Aceste lentile vă vor ajunge pentru 3 luni și costa doar 64,00 Lei.

Photo Lacey Noel

Tradiționalul Mexican: Día de Muertos

Cine știe, poate datorită scenei de deschidere din filmul Bond Spectre, măștile inspirate din sărbătorile tradiționale mexicane Día de Muertos au devenit foarte populare în întreaga lume în ultimii ani.

Partea cea mai importantă a unui astfel de costum este un machiaj complex, care ar trebui să creeze o iluzie a unui craniu de zahăr cu ajutorul umbrelor și contururilor negre.

Aspectul de mort va fi îmbogațit de galbenul Cateye Crazy Lens de la ColourVUE pentru doar 79,00Lei

Photo Lacey Noel


Lentilele colorate și Crazy Lens sunt disponibile cu sau fără prescripție medicală.

Din cauza faptului ca acoperă ochiul foarte mult, nu este recomandat să le purtați în timp ce conduceti și nu sunt concepute pentru uzul zilnic. De aceea este indicat să le puneți înainte de petrecere și apoi, când petrecerea se termină, să le dați jos :)

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse