Autentificare

Soluții și picături fără conservanți? Chiar aici!

Sunteți mereu atenți la E-urile din produsele alimentare? V-ați gândit vreodată că până și picăturile de ochi sau soluțiile de îngrijire a lentilelor pot introduce conservanți sau alergeni în corpul dumneavoastră?
Dacă vă interesează cum să evitați acest lucru, citiți mai departe!

Suntem foarte fericiți când reveniți pe pagina noastră pentru a cumpăra produse de calitate înaltă la prețuri avantajoase.

Pentru a fi siguri că știți exact ce cumpărați, am decis să vă informăm despre ingredientele conținute în soluțiile pentru îngrijirea lentilelor de contact și picăturile de ochi, în mod special despre conservații acestora.

Gama soluțiilor pentru lentilele de contact e foarte largă. Un număr mare dintre acestea îl reprezintă soluțiile din peroxid-hidrogel. Dacă aveți nevoie de o soluție de acest fel, accesați magazinul nostru online.

Avantajul acestora este curățarea minuțioasă a lentilelor și dezinfectarea acestora în același timp.

Când lentilele sunt plasate în soluție, are loc o reacție chimică complexă – eliminarea murdăriei acumulate în timpul zilei pe lentile, care ar putea fi un pericol pentru ochii dumneavoastră.

Deci, este foarte important să respectați instrucțiunile! Trebuie să lăsați lentilele de contact în soluție pentru cel puțin 6 ore.

Și credeți-ne, dacă veți face această greșeală, va fi prima și ultima oară.

Peroxidul-hidrogel care nu a fost neutralizat complet poate cauza o arsură intensă a ochilor! Aceasta ar însemna, de asemenea, că lentilele voastre de contact nu au fost curățate adecvat, iar dispoziția și ziua dumneavoastră s-ar putea să fie afectate rău.

Care sunt așa-zisele soluții fără conservanți? Acestea sunt soluțiile din peroxid menționate anterior, cum ar fi Ao Sept, Biotrue sau EasySept HYDRO+.

Ce fel de picături fără conservanți oferim noi? Avem o mulține, deci haideți să vă introducem câteva. În curând, veți găsi pe Lentiamo.ro o secțiune specială cu picături de ochi fără conservanți, care va include faimoasele Systane HYDRATION, Systane ULTRA, HYLO-CARE și Artelac UNO.

Dacă conținutul de conservanți este într-adevăr important pentru dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.

Ne va face plăcere să vă recomandăm cele mai potrivite produse pentru ochii și lentilele dumneavoastră!

Dacă vreți să duceți un stil de viață eco sau pur și simplu vreți să încercați ceva nou, aceste soluții și picături sunt alegerea corectă! Iar dacă credeți că și prietenii sau rudele dumneavoastră ar fi interesate, distribuiți-le acest articol.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse