Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Gratuit pentru dumneavoastră - soluție Biotrue Multi-Purpose. Doar astăzi, până la miezul nopții!

Salut.

O soluție pentru doi? Da, există! Biotrue Multi-Purpose într-un format perfect și pentru zborul cu avionul – 2×60 ml – este anume pentru acest caz. Încercați-o gratuit – plasați o comandă astăzi până la miezul nopții și adăugați-o în coșul dumneavoastră drept cadou.

De ce este soluția Biotrue Multi-purpose atât de unică?
  • Confort pentru doi – două soluții în format de 60 ml, două casete pentru lentile și o gentuță practică. Ideală pentru călătoria în doi.
  • Inspirată de natură – într-adevăr așa e! Are același pH ca și lacrimile noastre și conțin același element care răspunde de hidratarea naturală a ochilor.
  • Nu are conservanți – este potrivit pentru cei care au ochii sensibili.


Oferta este valabilă pentru o singură zi – 23 august 2016 și se aplică următoarele reguli: Doar un singur cadou pentru fiecare client. Chiar dacă se fac mai multe comenzi, soluția va fi adăugată numai la prima achiziție. Trebuie să faceți clic pe produsul de pe banner-ul din pagina noastră de newsletter pentru a vedea produsul adăugat în mod gratuit la comandă, înainte de o finaliza. Se poate aplica numai o reducere / ofertă pentru fiecare sesiune de cumpărături.

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!