Reduceri exclusive 🔥

4,8 Evaluare

Autentificare

Competiția Lentiamo Awards 2019 este aici!

Acum un an, am lansat prima ediție Lentiamo Awards. A fost o experiență uimitoare pentru noi și ne-am simțit minunat să primim mii de înscrieri uimitoare de la make-up artisti, cosplayeri, picturi pe corp, maeștri sfx și iubitori de artă. 

De aceea suntem mândri să anunțăm a doua ediție Lentiamo Awards!


Despre ce este vorba în cadrul Lentiamo Awards?

Este concursul nostru de make-up și toată lumea este invitată să participe!

În timpul primei runde, începând cu 02 septembrie, sunteți cu toții încurajați să vă trimiteți creațiile de machiaj. Fără temă, fără limite, arătați-ne doar abilităție și imaginația pe care o aveți. După 26 septembrie, juriul nostru va examina toate înscrierile și va selecta un Top 10 finaliști care va avea acces la a doua etapă a acestei competiții.

În acel moment, vom fi deja aproape de una dintre zilele noastre preferate ale anului: Halloween! Prin urmare, finaliștii noștri vor fi invitați să creeze un machiaj tematic de Halloween. Ca recompensă pentru faptul că sunt în Top 10, Lentiamo le va oferi un mic ajutor: vor alege o pereche de lentile de contact crazy sau colorate – oferite cu drag de Lentiamo – și le vor oferi pentru a crea intrarea lor înfricoșătoare pentru a doua rundă.

Vom publica aceste înregistrări direct pe site-ul oficial, unde veți hotărî victoria lor, votând favoritele. După vot, veți primi recompensă și un cod special de reducere!

Pentru mai multe informații și inspirații uimitoare, accesați site-ul oficial Lentiamo Awards 2019.

Termeni și condiții concurs

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii