Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,9 Evaluare

Autentificare

Gratuit la cumpărături: soluție, picături pentru ochi sau pensetă. Doar până pe 29 septembrie!

Dragi clienți Lentiamo,

O soluție inspirată din fiziologia ochiului, picături pentru ochi, ideale pentru locurile cu aer condiționat, pensetă pentru situații în care nu poți face aplica lentilele cu mâna liberă – indiferent pe care dintre aceste noi cadouri le adaugi în coșul de cumpărături, îți vor fi de folos acasă, la serviciu sau atunci când călătorești. Oferta se încheie pe 29 septembrie. 

Vă prezentăm cadourile

Biotrue Multi-Purpose 60 ml – curăță, protejează și îndepărtează depozitele periculoase. Soluție versatilă pentru îngrijirea de zi cu zi a lentilelor de contact.
Max OptiFresh 10 ml – simțiți des senzația de arsură în ochi? Lacrimile artificiale, cu un rating de 90%, vă vor scăpa într-o secundă de senzația de arsură, ori de câte ori aveți nevoie.
Pensetă cu suport –după cum știm cu toții, uneori este destul de greu să scoți lentile din suport cu degetele. Nu vă faceți griji, avem o soluție! Va fi mult mai simplu cu ajutorul pensetei speciale.



Vreau un cadou!

Oferta se încheie pe 29 septembrie și avem un singur cadou pe client. Chiar dacă se fac mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau penseta vor fi adăugate doar la prima dvs. achiziție.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii